Dead or Alive

Dankzij de complete lay-out van de Dead or Alive slot zal het western gevoel er al snel in komen te zitten. Tijdens het spelen van deze gokkast kom je terecht in een typisch cowboy stadje, waar prijzen gewonnen kunnen worden op basis van verschillende western symbolen. Het slechte weer op de achtergrond geeft zowel grafisch als qua geluiden leuke effecten mee en ook de overige inrichting van Dead or Alive laat volgens ons niets te wensen over. Dankzij de inrichting vinden wij bovendien dat iedereen dit spel van Netent spelen kan. Je hoeft geen ervaring te hebben om te begrijpen wat er bij dit spel de bedoeling is om winsten te kunnen behalen.

Spelbediening Dead or Alive slot
Zoals hierboven in onze intro al is verteld kun je bij Dead or Alive rekenen op een vrij eenvoudige inrichting. Toch willen we nog wel even ingaan op de knoppen die aanwezig zijn, zodat je zeker weet dat de spelbediening duidelijk is. Als je Dead or Alive gaat spelen zal de ronde knop in het midden gebruikt worden om de rollen te laten draaien maar dat zal je wel duidelijk zijn als je al eens een van de andere populaire Netent slots hebt gespeeld. Verstandig is natuurlijk wel om daarvoor te bepalen welke inzet je gaat spelen. Dit kun je doen op basis van het niveau, het aantal winlijnen en de muntwaarde die tijdens een draai gespeeld worden. Bovendien is het bij de Dead or Alive slot ook mogelijk een preview te bekijken, waarvoor de knop helemaal rechts beschikbaar is gesteld.

9 winlijnen voor prijzen
Nu je weet welke knoppen er nodig zijn om de rollen van de Dead or Alive slot te bedienen is het tijd om wat dieper in te gaan op de regels. Je zal nou eenmaal weten hoe een combinatie van symbolen een prijs op kan leveren. Op de 5 rollen die bij Dead or Alive aanwezig zijn vind je in totaal 9 winlijnen terug. Elke draai kun je hierbij gebruik maken van 15 symbolen, waarmee je in staat zal zijn om deze lijnen te vullen met soortgelijke symbolen. Hoe meer soortgelijke symbolen je op de rollen van de gokkast laat verschijnen, des te hoger een prijs uiteindelijk op kan lopen. Door op de paytable knop te klikken kun je voor wat betreft de te winnen prijzen een overzicht in beeld krijgen. Zo weet je bij Dead or Alive dus ook vooraf welke prijzen er voor een combinaties kunnen worden uitgekeerd.

Wild symbolen Dead or Alive
Dankzij de Wild symbolen die op de rollen van Dead or Alive beschikbaar zijn zal het vormen van prijzen nog makkelijker worden. Met deze Wilds zal je namelijk in staat zijn andere symbolen te vervangen. Op deze manier kan een tussenliggende Wild ervoor zorgen dat een combinatie zonder prijs alsnog compleet komt of kan er een winst langer worden gemaakt door een Wild achter een winnende lijn toe te voegen. Bovendien is het ook goed om te weten dat je tijdens het spelen van Dead or Alive ook free spins kunt winnen, waarvoor de Wild een Sticky functie zal krijgen. Iedere Wild die gedraaid wordt zal op zijn positie worden vastgehouden daarbij voor het resterende aantal spins. Zo worden je kansen op winst direct hoger en kunnen er dus ook altijd meerdere lijnen tegelijkertijd tot een uitbetaling overgaan.

Scatter winsten en 12 free spins
De meeste video slots die je op het internet van Netent kunt vinden beschikken over meerdere extra functies en hebben daarvoor naast Wilds vaak ook Scatters beschikbaar. Scatter symbolen kunnen op een video slot als Stickers of deze gebruikt worden om prijzen uit te keren vanaf elke willekeurige positie. Om te kunnen winnen met de Scatters van Dead or Alive hoef je dan ook geen winlijn te volgen en slechts 2 Scatter symbolen of meer te draaien. Lukt het overigens om een Scatter winst te behalen met minimaal 3 van deze symbolen? Dan zal je ook nog eens het genoegen hebben om meteen met 12 free spins te gaan spelen. Prijzen kunnen hiermee gewonnen worden op basis van je laatste inzet en zijn uiteraard geheel gratis. Bovendien kun je tijdens de free spins modus van Dead or Alive altijd rekenen op hogere prijzen als die met een normale inzet gewonnen kunnen worden. Winsten bij de free spins worden immers altijd met een 2x vermenigvuldiger uitbetaald naar je saldo.

Speel Dead or Alive gratis
Eenieder ie nog geen kennis gemaakt heeft met Dead or Alive, maar wel interesse heeft, kan gratis deze slot spelen op deze pagina of naar de website van een online casino gaan. In beiden gevallen hoef je niet in te loggen op een account en kun je dus geheel anoniem gebruik gaan maken van een gratis tegoed om mee te spelen. Zie bovendien het voordeel van gratis Dead or Alive spelen niet alleen in het feit dat je voor je plezier de rollen van deze speelautomaat rond kan laten gaan. Ook als je liever eerst wilt oefenen en dus later wel voor geld wilt spelen is het gratis spel ideaal. De regels zijn immers allemaal hetzelfde en ook aan de speelomgeving zal bij het spelen voor geld niets veranderen.

Inzetten met eigen geld gaan spelen
Eigen geld inzetten op Dead or Alive is uiteraard het ultieme doel. Dat is namelijk de enige manier om ook echt een geldbedrag te kunnen gaan winnen. Om richting een winst te kunnen gaan zal je het beste eerst kunnen kijken naar het budget dat je beschikbaar hebt. Je wilt immers niet teveel geld inzetten en later erachter komen dat de lopende rekeningen niet meer betaald kunnen worden. Bovendien moet je bij het spelen van Dead or Alive altijd voldoen aan eisen qua inzetten, omdat er minimaal gespeeld dient te worden met een inzet van €0,09 eurocent als je met alle winlijnen speelt. Hoewel de maximale inzet van € 18 euro relatief gezien niet zo heel hoog is, is het er wel één waar op deze online video slot flinke geldbedragen mee gewonnen kunnen worden.