Drive Multiplier Mayhem

De in 2016 gelanceerde video slot Drive Multiplier Mayhem is grafisch perfect ingericht. Bij deze slotmachine kom je immers terecht op de straten rondom een grote stad en ga je in jouw sportauto op zoek naar grote prijzen. Je raast qua zicht dan op de achtergrond ook continu over een snelweg, waarbij het op de voorgrond te doen is om de thema symbolen die gedraaid kunnen worden. Tijdens onze test van de Drive Multiplier Mayhem slot hebben wij gezien dat je dankzij kunt spelen voor tal van hoge prijzen. Welke prijzen die zijn en welke extra functies er gebruikt worden vind je uiteraard onderstaand verder terug in onze uitleg.

Spelbediening Drive Multiplier Mayhem slot
Zodra de Drive Multiplier Mayhem slot van Netent spelen gaat is het natuurlijk zaak om te weten welke knoppen je nodig gaat hebben om te kunnen spelen. Goed om te weten is dat je per draai het inzetniveau en de muntwaarde zelf in hoogte kunt veranderen. Bovendien kun je na het bepalen van een inzet er ook voor kiezen om de auto play knop aan te klikken, waardoor je een X aantal draaien in kunt stellen om met een vaste inzet te gaan spelen. Anderzijds kun je de maximale inzet per draai ineens laten spelen door de max bet button te gebruiken of klik je natuurlijk gewoon zelf op de ronde knop in het midden om de rollen van Drive Multiplier Mayhem rond te laten gaan.

Unieke prijzen op 15 winlijnen
Voor het vormen van prijzen wordt er bij Drive Multiplier Mayhem gebruik gemaakt van een totaal van 5 rollen en kunnen er prijzen gewonnen worden met 15 symbolen per keer. Het leuke hiervan is dat je met de 15 symbolen altijd combinaties kunt gaan vormen op een totaal van 15 vaste winlijnen van links naar rechts. Om een prijs te winnen moet je uiteraard zoveel mogelijk gelijkwaardige symbolen zien te draaien of gebruik maken van de extra functies die op de Drive Multiplier Mayhem slot aanwezig zijn. Dankzij de verschillende aanwezige symbolen kunnen er op deze Drive Multiplier Mayhem slot in ieder geval heel wat prijzen gewonnen worden. Hoe hoog prijzen zijn bij een bepaalde combinatie van symbolen is altijd af te lezen in de prijzentabel die beschikbaar is via de info knop van deze slotmachine.

Multiplier Wild symbolen Drive
Drive Multiplier Mayhem kent niet alleen maar reguliere symbolen om mee te winnen, maar heeft ook speciale Wilds beschikbaar. De Multiplier Wild symbolen kunnen op alle posities van de rollen verschijnen om andere symbolen te vervangen. Het enige symbool dat daarbij niet kan worden vervangen is de Scatter, omdat deze uiteraard een andere extra taak zal moeten vervullen. Het gunstige van de Wild symbolen bij Drive Multiplier Mayhem is dat deze uitgerust zijn met een vermenigvuldiger. Lukt het je dus om een prijs te winnen dankzij dit symbool, dan kun je altijd rekenen op een hogere uitbetaling. Bij deze slot is dat minimaal een verdubbeling van je prijs en maximaal 8x de prijs die je hebt weten te vormen. Welke vermenigvuldiger er bij Drive Multiplier Mayhem toegepast wordt voor de Wilds is geheel afhankelijk van de positie waar een Wild gedraaid wordt.

Free spins winnen
Net als vele andere Netent video slots die online gespeeld kunnen worden heeft ook Drive Multiplier Mayhem Scatter symbolen beschikbaar om free spins mee te winnen. Als er minimaal 3 van deze symbolen verschijnen krijg je bij deze slot 10 free spins om prijzen mee te behalen op basis van de laatste gespeelde inzet. Bovendien kun je met de Nitro symbolen op de rollen 2 tot en met 4 extra free spins winnen en zijn er uiteraard extra Multiplier Wilds te vinden. Ook tijdens het spelen van de free spins op de Drive Multiplier Mayhem slot kun je dus rekenen op prijzen die met een vermenigvuldiger verhoogd worden.

Speel Drive Multiplier Mayhem gratis
Mocht het zo zijn dat je nog nooit eerder op de Drive Multiplier Mayhem gokkast gespeeld hebt dan raden we je aan om dit eerst gratis te doen. Je leest het goed! Zonder in te moeten loggen op een account of van eigen saldo gebruik te maken kun je bij deze slotmachine de rollen laten draaien en dus de spelregels vooraf oefenen. Bovendien is deze manier van spelen ook erg toegankelijk voor spelers die voor hun plezier willen spelen, omdat je zonder account dus altijd geheel anoniem van start zal gaan. Weet je na het gratis spel precies wat er bij Drive Multiplier Mayhem van je verwacht wordt en wil je alsnog met eigen geld op deze slot gaan draaien? Dan zal je vanaf een account wel direct voor het behalen van een geldwinst kunnen spelen.

Inzetlimieten Drive Multiplier Mayhem slot
Het laatste dat we je natuurlijk moeten vertellen over de Drive Multiplier Mayhem slot is dat je deze ook voor geld kunt spelen binnen de limieten die gehanteerd worden. Voordat er voor geld gespeeld kan worden moet je natuurlijk wel bij één van de Netent casino’s in kunnen loggen en zal je een saldo beschikbaar moeten hebben om de rollen voor geld te kunnen laten draaien.

Zodra je ingelogd bent en de Drive Multiplier Mayhem slot is geladen kun je met de knoppen zelf bepalen welke inzet er gedraaid gaat worden. Belangrijk om te weten is dat het aantal winlijnen niet veranderd kan worden en het dus puur en alleen gaat om de muntwaarde of het niveau dat veranderd wordt. De mogelijkheden die je hebt om de inzetten te plaatsen maken dat je op de 15 winlijnen van Drive Multiplier Mayhem altijd met € 0,15 eurocent per draai zal spelen. Hogere inzetten zijn uiteraard ook mogelijk als je de instellingen veranderd, waardoor de rollen van deze online gokkast maximaal met een inzet van € 75 euro rond kunnen gaan om prijzen op te leveren. Welke inzet het uiteindelijk gaat worden is natuurlijk geheel jouw keuze!