Fisticuffs

Dat het thema van de Fisticuffs slot zo spannend is heeft volgens ons alles te maken met de complete inrichting van deze videoslot. Ga jij bij een casino met Netent spelen op deze slotmachine? Dan zal je zien dat de bokswedstrijd waar dit alles om draait geheel terug te vinden is in alle elementen. Voor wat betreft het spelaanzicht is het daarom al snel of je terecht komt in een grote zaal met mensen, waar in de ring de wedstrijd gespeeld wordt. Echter ga je nu op de Fisticuffs slot niet specifiek kijken naar boksende mensen, maar moet je rekenen op rollen waar jij virtueel gezien een wedstrijd af gaat handelen om zoveel mogelijk prijzen te kunnen winnen. Over de prijzen gesproken moet je weten dat je niet teleurgesteld zal gaan worden, want mogelijkheden om een prijs te pakken zijn er op deze slotmachine genoeg.

Spelbediening Fisticuffs slot
Ondanks het feit dat het gehele spel grafisch gezien is ingericht op basis van het thema is het Netent gelukt om de spelbediening van de Fisticuffs slot optimaal te houden. Links en rechts vind je allereerst de belangrijkste venstertjes terug, want daar zijn zowel het inzetniveau als de muntwaarde te bepalen. Zodra je hebt vastgesteld met welke inzet je gaat spelen zal je zien dat je als speler niet veel andere knoppen meer overhoudt. In het midden is een ronde knop te vinden die je handmatig in staat stelt om de rollen te laten draaien en daarnaast vind je de max bet button terug om direct met de maximale inzet bij een bepaalde muntwaarde de rollen rond te laten gaan. Verder kent Fisticuffs uiteraard ook een auto play functie, waardoor je in staat zal zijn om zelf een inzet vast te zetten voor een X aantal rondes die automatisch af zullen worden gehandeld.

Winnen vanaf beiden kanten
Zodra je gaat spelen op de Fisticuffs slot wil je uiteraard op de hoogte zijn van de geldende regels en dus ook van hoe er gewonnen kan worden. Op deze online video slot wordt er gebruik gemaakt van 5 rollen om mee te draaien en laat iedere rol 3 symbolen zien. Middels deze weg zal je per draai in totaal gebruik kunnen gaan maken van 15 symbolen die op 10 winlijnen een prijs binnen kunnen halen. Om een winst te kunnen pakken zal je een winlijn uiteraard moeten zien te vullen met zoveel mogelijk soortgelijke symbolen. De manier van winnen is daarbij bij Fisticuffs zeker bijzonder, omdat je kunt winnen vanaf beiden kanten. Combinaties met soortgelijke symbolen mogen dus zowel op rol 1 als op rol 5 gestart worden om een uitbetaling te genereren. Dankzij het feit dat er beiden kanten op gewonnen kan worden heb je al direct hoge kansen op het behalen van een winst. Bovendien kent Fisticuffs heel wat prijzen om uit te keren, die je allemaal overzichtelijk terug zal kunnen vinden in het uitbetaalschema dat bij deze gokkast aanwezig is.

Boxing Wild Feature
Spelen op een video slot als Fisticuffs is zeker spannend dankzij de extra functies die binnen het thema toegevoegd zijn. In dit geval zijn er geen Scatter symbolen te vinden of free spins aanwezig, maar draait alles om de Wild symbolen die op de rollen van Fisticuffs kunnen verschijnen. Met de Wilds kun je namelijk meerdere kansen op winst krijgen wat ook terug komt bij het slot Big Bang, omdat deze steeds weer het gevecht aan zullen gaan en daardoor meerdere Wild symbolen op de rollen kunnen plaatsen. Re-spins zullen er vanaf dat moment dan voor zorgen dat je nogmaals een kans krijgt om te winnen. Op deze manier zal je met de Straight Wild symbolen van Fisticuffs de kans krijgen dat een Diagonal Wild op een naastgelegen rol naar rol 1 of 5 geslagen wordt om je kansen op winst te verhogen. Daarnaast kan de Diagonal Wild symbolen ook klappen geven aan de Straight Wild, waardoor aangrenzende symbolen in het spel ook in een Wild kunnen vervangen. Tot slot moet je weten dat er bij Fisticuffs ook nog Stacked Wild symbolen te vinden zijn op de rollen 1 en 5. Deze zullen op elkaar gedraaid kunnen worden en dus hele rollen kunnen bedekken om meerdere lijnen tegelijkertijd tot een uitbetaling over te kunnen laten gaan.

Speel Fisticuffs gratis
Nu je precies weet wat je kunt verwachten van de Fisticuffs slot is het natuurlijk ook leuk om te zien hoe alles in zijn werk gaat. Positief is dat je deze slot ook gratis kunt spelen en dus zonder verplichtingen qua geld of aanmelding aan de slag kunt gaan om de spelregels beter te leren kennen. De speelomgeving van het gratis spel is gelijk aan de omgeving die je te zien krijgt als je voor geld gaat spelen, waardoor je er dus zelf voor zal kunnen zorgen dat er uiteindelijk geen enkele functie en verassing is. Bovendien kun je ook de spelbediening van het spel zo uitproberen en weet je dus ook vooraf op welke manier je tot een inzet zal kunnen komen om ook later echt geld te kunnen gaan winnen.

Inzetlimieten Fisticuffs slot
Bij het spelen van online video slots als Fisticuffs maar ook andere zoals bijvoorbeeld Alien Robots krijg je uiteraard altijd te maken met inzetlimieten als je voor geld gaat spelen. Ook voor Fisticuffs geldt daarom dat er een minimaal bedrag gespeeld moet worden en een maximale limiet is ingesteld. Gunstig om te weten is dat deze inzetlimieten zeer ruim zijn, waardoor je dus met elk budget eenvoudig een inzet zal kunnen bepalen. Hoeveel geld je gaat spelen moet je uiteraard geheel zelf weten als je maar speelt met de minimale inzet van € 0,20 eurocent en rekening houdt met de maximale inzet van €200 euro die geplaatst kan worden. Binnen deze limieten kun je uiteraard meerdere malen gebruik maken van de auto play functie. Bovendien is het ook een optie om per draai zelf je inzetten te veranderen en bij Fisticuffs dus te kijken of je op een winst of verlies staat voor het bepalen van je risico’s.