Go Bananas

Dankzij de intro die Netent toegevoegd heeft aan de Go Bananas slot krijg je bij dit spel direct het gevoel of je zelf op zoek gaat naar de apen van de Jungle. Voor wat betreft de speluitvoering van Go Bananas kunnen wij je alvast melden dat het spel zeker een spannend omgeving is. Wanneer je deze slot van Netent spelen gaat zal je immers zien dat alles op basis van het thema ingericht is en je vrijwel letterlijk meegesleurd wordt op zoek naar de prijzen. Op de Go Bananas slot van Netent vind je uiteraard heel wat kansen om een winst te behalen, wat we inmiddels eigenlijk wel van alle video slots van deze ontwikkelaar gewend zijn. De moeite waard om een gokje op te wagen is deze gokkast dan ook wel zeker!

Spelbediening Go Bananas slot
Als je richting een winst wilt gaan werken op de Go Bananas slot moet je uiteraard wel weten hoe je in kunt zetten en hoe je de rollen kunt laten draaien. Aangezien we bij deze speelautomaat te maken krijgen met vaste winlijnen zal je alleen het inzetniveau vast moeten stellen en moeten bepalen met welke muntwaarde er gespeeld moet worden. Hiervoor zijn links en rechts van de 3 hoofdknoppen twee metertjes aanwezig. Als je de inzet bepaald hebt kun je op basis van de muntwaarde direct met de maximale inzet gaan draaien door op max bet te klikken en handmatig spelen met jouw ingestelde inzet door op de ronde knop te klikken. Net als vele online slots heeft ook Go Bananas uiteraard een auto play functie beschikbaar en kun je de rollen dus ook met een vaste inzet rond laten gaan door deze functie in te stellen.

Spelen op 20 vaste lijnen
Prijzen kunnen bij een online video slot uiteraard altijd op een basis manier gewonnen worden en dat wordt aangevuld met verschillende extra functies. Ook voor de Go Bananas slot is er een basis bepaald om prijzen binnen te kunnen halen, wat je in dit geval zal doen op 5 rollen. Alle prijzen die je met de 15 symbolen per draai in de wacht kunt slepen worden overzichtelijk teruggevonden in de prijzentabel en geven je dus vooraf al een overzicht van de winsten die daadwerkelijk behaald kunnen worden. In dit geval is het jouw doel om meerdere symbolen van een soort te draaien op één van de 20 winlijnen van links naar rechts. Zorg ervoor dat combinaties bij Go Bananas niet door andere symbolen onderbroken worden en dat deze dus altijd op aaneengesloten rollen komen te staan.

Apen zijn beschikbaar als Wild symbolen
Tijdens het spelen van Go Bananas kunnen er niet alleen reguliere prijzen worden gewonnen, maar ook de apen die kunnen verschijnen hebben een extra functie. Deze kunnen immers gebruikt worden als Wild symbolen en zullen daarmee de mogelijkheid bieden om alle andere symbolen te vervangen. Wanneer een Wild in een winnende combinatie op kan worden genomen kan deze overigens maar wel één keer gebruikt worden, maar zal altijd meetellen voor de hoogst mogelijke winst van het spel. Onderstaand vind je de Wild functies van Go Bananas terug en weet je dus precies hoe jouw kansen op winst bij dit spel hoger uit kunnen gaan vallen.

• Gorilla Wild
Op het moment dat deze functie actief wordt zal je zien dat er diagonaal over de rollen een kruis met Wild symbolen geplaatst wordt om daarmee winlijnen compleet te kunnen gaan maken.
• Orang Oetan Wild
Dankzij de Oerang Oetan als aap kun je een blok van 4 Wild symbolen op de rollen van Go Bananas verwachten om zijn vervangende functie uit te kunnen voeren.
• Baboon Wild
De Baboon aap van Go Bananas wordt gebruikt als een Stacked Wild en kan zodoende een hele rol met vervangende symbolen bedekken om prijzen in de wacht te kunnen slepen.
• Tarsier Wild
Met de Tarsier wordt er of horizontaal of verticaal een extra Wild op de rollen geplaatst. Hiermee kun je ook weer meerdere lijnen completeren en uiteraard ook eventuele winsten langer maken.
• Langur Wild
Een zeer bijzondere Wild is die van de Langur. Hiermee kunnen er 3 Wild symbolen naast elkaar komen te staan, waardoor je eigenlijk altijd al gegarandeerd een winst hebt. Zoals gezegd wordt de hoogst winnende combinatie uitbetaald.

Speel Go Bananas gratis
Heb je nog geen kennis van de Go Bananas slot en wil je de spelregels die we hierboven uit hebben gelegd liever eerst kunnen oefenen? Kijk dan naar de mogelijkheid om op deze pagina gratis te spelen zonder dat je hiervoor een account nodig zal hebben. Je hebt dus geen risico op verlies, maar kunt wel eerst de omgeving van het spel verkennen voordat je daadwerkelijk eigen geld gaat gebruiken om te kunnen winnen. Naast het oefenen van de regels heb je hiermee bovendien ook de mogelijkheid om gratis Go Bananas te spelen voor je plezier en heb je dus helemaal geen verplichtingen!

Inzetlimieten Go Bananas slot
De enige manier om voor geld te kunnen gaan spelen op Go Bananas en dus ook winsten te behalen is als je jezelf registreert bij een online casino. Dit kan heel eenvoudig al binnen een paar minuten geregeld zijn, waarna je in kunt loggen om een saldo toe te voegen. Vanaf het moment dat je voldoende geld beschikbaar hebt kun je bij Go Bananas op de 20 vaste lijnen binnen de aangegeven limieten gaan spelen voor een winst. Dit betekent dat er altijd minimaal een inzet geplaatst zal moeten worden van € 0,20 eurocent en dat er maximaal een bedrag van € 200 euro per draai kan worden gespeeld. Hoeveel geld je uiteindelijk in gaat zetten bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Je kunt dankzij Netent spelen binnen ruime limieten, waardoor deze speelautomaat dus geheel beschikbaar is voor zowel de kleine budgets als voor de mensen die met meer geld willen gokken voor de winst. Wij wensen je alvast veel succes!