Gonzo’s Quest

In dit spel van de aanbieder zal je in de huid stappen van een ontdekkingsreiziger waarmee je de meest mooie dingen zal kunnen ontdekken op een nog niet gevonden eiland. Het spel zal dan ook volledig in het teken staan van de zoektocht van Gonzo wat in het Engels ook wel Gonzo’s Quest is. Net als in andere spellen zoals Stickers is er dus een duidelijk thema terug te vinden in het spel die ook weer word verduidelijkt door de symbolen die er gebruikt worden. Je zal namelijk op het spel Gonzo’s Quest allemaal symbolen aantreffen van beeldjes en dergelijke. Het slot dat tot de populaire Netent slots behoort speelt zich af in de jungle. Je zal bij het spelen gaan genieten van een aantal leuke features en naast deze features kan je zelf er voor kiezen om bijvoorbeeld de autoplay aan te zetten. Door dit te doen zullen de rollen automatisch draaien,  deze autoplay optie komt overigens ook voor bij alle andere Netent videoslots. Dat het casino spel tot in detail is uitgewerkt blijkt wel uit het volgende. Er zijn namelijk een aantal kleine aanpassingen te doen, zo kan je de grootte van het scherm aanpassen of bijvoorbeeld het geluid aan en uit zetten. Dit zijn overigens eveneens de standaar Netent mogelijkheden en vind je bij het openen van ieder spel wel terug op het scherm.

Speluitleg Gonzo’s Quest
Op het spel zal je een bepaald aantal win lijnen aantreffen met een avalanche functie dit wil zeggen dat de rollen niet zullen draaien maar naar beneden zullen vallen als het ware.. Dit is dus een mooie functie die je terug kan vinden op het spel en wanneer je een prijs zal hebben op het spel zal de rollen automatisch de symbolen waar de prijzen mee zijn gevallen laten verdwijnen en op die plek zullen nieuwe symbolen vallen waar ook nog eens een multiplier aan vast zit. Deze multiplier kan tot grote hoogtes stijgen wat een leuk gegeven is. Ook zal je op het spel een scatter en een wild aantreffen. De wild op Gonzo’s Quest zal ieder symbool kunnen vervangen behalve die van de scatter. Op die manier zullen er meer combinaties voor prijzen ontstaan. De scatter die je op Gonzo’s Quest zal vinden zullen net als bij andere Netent spelen gratis spins of hoe het hier word genoemd free falls geven. Deze zal je hebben gewonnen wanneer je 3 keer het scatter symbool op je rollen hebt weten te krijgen. Je zal dan 10 gratis vrije vallen hebben gewonnen op het spel Gonzo’s Quest en je kan dan dus net als bij Twin Spin hoge prijzen verwachten.

Mobiel
Ook heb je op het spel Gonzo’s Quest de mogelijkheid om het mobiel te spelen. Dit zal wel anders heten dan het normale spel. Wanneer je namelijk het spel in de mobiele variant zal willen spelen zal je hem terug kunnen vinden onder de naam Touch® net als de andere spellen van de aanbieder die mobiel worden aangeboden. Je zal dus genoeg mogelijkheden vinden om Gonzo’s Quest op dit platform te spelen. Ook zijn er meer spellen van de aanbieder terug te vinden op dit platform zoals bijvoorbeeld het slot South Park. Verder zal je aan de mobiele spellen zoals Gonzo’s Quest niet veel andere elementen zien als op het reguliere desktop spel.