Hall of Gods

Een bijzonder thema voor het winnen van jackpots vinden we terug als we kijken naar de Hall of Gods slot die je van Netent spelen kunt. Als je kiest voor Hall of Gods is het thema immers geheel gebaseerd op mythische goden uit de tijd van de Vikingen. Het leuke van deze Netent gokkast is dat het gehele spel ingericht is op basis van dit thema, waardoor je dus altijd de meeste spanning zal kunnen beleven. Grafisch is de achtergrond aangepast en uiteraard zijn ook de symbolen geheel in stijl op de rollen terug te vinden. Verder wordt er zeker ook gebruik gemaakt van spannende geluidseffecten en mag je qua beleving niet klagen op deze manier.

Spelbediening Hall of Gods slot
Om tot een winst te kunnen komen op een jackpot slot als Hall of Gods moet je uiteraard wel eerst weten hoe je dit spel moet bedienen. Gelukkig is het bepalen van je inzet helemaal niet moeilijk en zijn er ook nog wat handigheidjes op de gokmachine aanwezig. Het plaatsen van een inzet doe je door het niveau te bepalen, de muntwaarde in te stellen en eventueel gebruik te maken van de Max Bet knop. Als je dit gedaan hebt kun je er met de ronde knop voor kiezen om handmatig de rollen rond te laten gaan en kun je de auto play button gebruiken om het spel automatisch te bedienen. Daarnaast kent Hall of Gods ook een feature preview knop, waar je het bonusspel mee te zien kunt krijgen, wat je nodig hebt om de jackpots van het spel te kunnen winnen. Alom voldoende functies dus om voor de prijzen te kunnen gaan.

Reguliere prijzen ontvangen
Het winnen van reguliere prijzen is bij Hall of Gods helemaal niet zo heel moeilijk als je weet dat er standaard 20 winlijnen actief zijn op de 5 rollen. Je kunt het aantal winlijnen dus niet veranderen en zal het hiermee moeten doen als het gaat om het vormen van combinaties met gelijke symbolen. Als je op de rollen van Hall of Gods gaat spelen voor de winst moet een combinatie uiteraard een winlijn op aaneengesloten rollen weten te volgen. Bovendien mag deze nooit worden onderbroken, omdat dan een uitbetaling niet meer binnen kan worden gehaald. Specifieke prijzen die je met combinaties van soortgelijke symbolen op de Hall of Gods slot kunt winnen zijn uiteraard direct af te lezen in de prijzentabel van het spel.

Speel voor de Hall of Gods jackpots
Het allermooiste qua prijzen van de Hall of Gods slot is dat er ook jackpots gewonnen kunnen worden, tot nu toe nog niet zo hoog als er ooit is gewonnen op Mega Fortune maar desalniettemin toch zeer interessant. Het zal namelijk niet zomaar 1 jackpotprijs zijn nee, Hall of Gods bevat zelfs 3 jackpotprijzen. Om de jackpots te kunnen winnen op deze slotmachine zal je 3 soortgelijke symbolen moeten vinden in het bonusspel. Daar kun je de Mini Jackpot, de Midi Jackpot en de Mega Jackpot winnen, die qua hoogte vaak variërend zijn. Het zijn immers allemaal progressieve jackpots die dus in hoogte toe zullen nemen tot iemand de prijs weet te winnen. Doorgaans wordt er op de Mini Jackpot een paar honderd euro gewonnen en keert de Midi Jackpot ongeveer € 10.000 euro uit. De Mega Jackpot keer vaak veel hogere prijzen uit die op kunnen lopen tot wel 5 miljoen euro of meer!

Vervangende Wild symbolen beschikbaar
Tijdens het spelen van Hall of Gods vind je uiteraard niet alleen reguliere symbolen, maar zijn er net als bij Gonzo’s Quest ook Wilds aanwezig. Met de Wild symbolen kan ieder ander symbool vervangend worden, met uitzondering van de Scatter en het bonussymbool. Prijzen kunnen hiermee dus altijd makkelijker behaald worden. Bovendien kent de Wild van Hall of Gods ook een extra functie als er een winnende combinatie gevormd wordt. De Wild symbolen die op dat moment op rol 2, 3 en 4 staan zullen namelijk uitschuiven als een Expanding Wild symbool en kunnen zo als extra meerdere lijnen compleet maken om een prijs uit te laten keren.

Ontvang free spins met Scatter symbolen
De laatste extra functie die bij Hall of Gods zeker niet vergeten mag worden is het feit dat er op deze slot ook Scatter symbolen gedraaid kunnen worden. Met 3 Scatters of meer kun je free spins winnen, waarbij het aantal gratis draaien afhankelijk zal zijn van het aantal Scatter symbolen dat willekeurig op de rollen is verschenen. Bij het draaien van 3 Scatter symbolen krijg je namelijk 10 free spins en als er 4 Scatters verschenen zijn ontvang je 15 free spins om te spelen. Uiteraard kan het ook zo zijn dat je op elke rol een Scatter symbool hebt weten te draaien, waardoor je het maximale aantal van 20 ree spins zal mogen gaan spelen. Het meest gunstige van de free spins is niet alleen dat prijzen gratis kunnen worden gewonnen, maar deze zullen ook altijd met een 3x vermenigvuldiger bij winst prijzen uitkeren richting je speelsaldo.

Speel Hall of Gods gratis
Nu je meer weet over alle functies en extra’s die je op Hall of Gods kunt verwachten wil je wellicht wel eerst een kijkje nemen voordat je met echt geld gaat gokken. Dat kan heel eenvoudig op onze site en via de website van elk Netent casino dat wij vermelden zonder dat je hiervoor een account hoeft te hebben. Zodra de video slot geladen is krijg je immers € 5000 euro aan geld beschikbaar, waarmee je zowel voor je plezier kunt spelen als om de regels eerst eens te oefenen.

Inzetlimieten Hall of Gods slot
Zodra je gaat gokken op de Hall of Gods slot zal je zien dat er verschillende inzetten mogelijk zijn als je wel voor geld gaat spelen. De instellingen die je doet door middel van de spelbediening zijn immers bepalend voor de hoogte van het bedrag dat je op de rollen zal draaien. Als je kiest voor de minimale instellingen zal er met een bedrag van € 0,20 eurocent per draai gespeeld moeten gaan worden. Wil je liever grotere bedragen spelen en dus ook hogere winsten in één klap binnen kunnen halen? Dan is het goed om te weten dat je met een maximaal bedrag van € 50 euro de rollen van de Hall of Gods slot rond zal kunnen laten gaan om een winst te behalen.