Jack Hammer

Dit is een van de meest complete slots die je hebt van de aanbieder. Net als je bij andere ziet van Netent heb je ook op Jack Hammer een vast aantal win lijnen die je niet meer aan zal kunnen passen. Dit zijn er net als op Evolution 25 die ook over 5 rollen zitten verdeeld zoals je dat vaak ziet bij online slots. De rollen is waar de symbolen over zullen vallen en de win lijnen zijn de lijnen die je hebt waar de prijzen zich over moeten vormen. Ook kan je doormiddel van de autoplay knop op Jack Hammer de rollen automatisch laten draaien. Deze kan je instellen met hoe vaak je wil dat de rollen zullen draaien. Ook zal je op het slot een inzet moeten doen welke je kan bepalen met behulp van de bet knop. Je zal een minimale inzet hebben op het slot die je kan doen maar ook een inzet die een heel stuk hoger is. Op het spel Jack Hammer zal je de grootste maximale inzet kunnen doen die op de video slots van Netent mogelijk is.

Hoe werkt Jack Hammer
Net als bij veel slots van de aanbieder heb je net als bij Gonzo’s Quest ook een mogelijkheid op een wild symbool op het spel Jack Hammer. Dit is een symbool welke andere symbolen kan vervangen om zo meer winnende combinaties te krijgen op het slot. Ook heb je een symbool welke voor gratis spins zal zorgen op het spel. Deze zal van een belangrijke waarde zijn want je wil op een spel als Jack Hammer natuurlijk zoveel mogelijk prijzen binnenhalen. Je hebt ook de kans om een sticky win te krijgen wat ervoor zorgt dat je nog meer prijzen kan scoren op Jack Hammer. Tijdens het Netent spelen kan je in de uitbetalingstabel altijd nog meer informatie ophalen over het slot. Daar staat onder andere in welke prijzen je kan winnen met de inzet die je zal doen. Dit is namelijk afhankelijk van de hoeveelheid die je inzet. Ook staat er duidelijk in weergegeven welke symbolen de bonus features triggeren.

Voor de mobiel
Ook op de mobiel heb je de mogelijkheid om de prijzen te verdienen die je op je desktop hebt. Het is dan ook niet ingewikkeld om het op je mobiel te spelen. Binnen een paar drukken zit je op het juiste scherm om te spelen van Jack Hammer. Net als het slot Lights zal je wel je inzet en de uitbetalingstabel op andere plekken vinden dan je gewend bent van de desktop maar dat zal je zo onder de knie hebben op Jack Hammer voor de mobiel. Het is namelijk even doorhebben waar alles te vinden is en je zal kunnen beginnen. Ook zal je de aanpassingen op een iets andere manier doen dan je gewend bent. Je hebt namelijk op de mobiel een apart scherm waar de aanpassingen gedaan worden.