Kings of Chicago

Voor eenieder die terecht komt op de Kings of Chicago slot is het goed om te weten dat het qua aanzicht net is of je een kaartspel gaat spelen. Op deze slotmachine kun je dan ook niet specifiek spreken van rollen, maar meer van kolommen waar kaarten in gedeeld worden. Om het spelen van de Kings of Chicago slot geheel spannend te maken voor iedereen kun je met de kaarten die beschikbaar zijn uiteraard heel wat verschillende soorten winsten behalen. Bovendien kun je op deze gokkast van Netent spelen met tal van extra functies en ook op die manier voor het prijzengeld gaan. Grafisch en geluidstechnisch kunnen wij je alvast melden dat Kings of Chicago zeker niet teleur zal stellen, kansen om te winnen zijn er bovendien echt genoeg!

Spelbediening Kings of Chicago slot
Gokken op een online video slot neemt natuurlijk niet alleen maar prijzen met zich mee. Om deze te kunnen winnen moet je immers wel weten hoe een spel werkt qua bediening en daarvoor zijn er dan ook verschillende knoppen die we je uit kunnen leggen. Allereerst moet je weten dat je inzet bij Kings of Chicago tot stand komt op basis van het inzetniveau en de muntwaarde. Als je deze inzet bepaald hebt kun je eventueel op Max Bet klikken om de rollen gelijk maximaal te laten draaien of je klikt handmatig op de ronde knop in het midden. Anderzijds kent de Kings of Chicago slot ook de mogelijkheid om een auto play functie in te stellen. In dat geval ga je met een vaste inzet een X aantal rondes spelen voor het prijzengeld op deze speelautomaat.

Winsten op 5 winlijnen
Als je voor de prijzen wilt gaan op Kings of Chicago moet je natuurlijk niet alleen maar weten hoe het spel bediend moet worden, maar ook hoe de winsten gevormd kunnen worden. In dit geval zal je op de 5 kolommen van het spel meerdere gelijke kaarten moeten laten verschijnen van links naar rechts. Zoals gezegd kun je bij het Netent spelen van Kings of Chicago verschillende extra functies tegen komen, maar in de basis vorm je soortgelijke symbolen op aaneengesloten rollen. Zodra je op een dergelijke manier en winlijn hebt weten te vullen kan je hiervoor een uitbetaling ontvangen. De hoogte van een winst hangt daarbij af van het aantal symbolen dat er gedraaid is en van welke soort deze symbolen zijn. Een overzicht van exacte prijzen bij een combinatie kun je tijdens het spelen dan ook altijd opvragen door middel van de prijzentabel die bij Kings of Chicago aanwezig is.

Wild joker symbolen
Wanneer je wel vaker een kaartspel gespeeld hebt weet je uiteraard dat er in een stok altijd ook een joker aanwezig is. Niet gek dus en daarom ook gewoon te vinden op de online slot Kings of Chicago. Als je de joker van dit spel tegen komt op een willekeurige positie moet je weten dat deze gebruikt zal worden als een Wild symbool. Dit houdt in dat het symbool gebruikt kan worden als een vervanger en zo andere symbolen kan vervangen waar nodig. Winlijnen kunnen op deze manier alsnog voltooid worden en dus een prijs uitkeren die je wellicht op een ander moment niet gewonnen zou hebben. Anderzijds moet je weten dat het Wild symbool van Kings of Chicago ook gebruikt kan worden om combinatie langer te maken en je op deze manier hogere winsten kunt ontvangen.

Scatters voor prijzen en free deals
Zodra je de Wild symbolen van Kings of Chicago kent is het meteen ook handig om op de hoogte te zijn van de Scatters die kunnen verschijnen. Met de Scatter symbolen kun je jouw inzet vermenigvuldigt uitgekeerd krijgen, waarvoor je slechts 2 van deze symbolen op willekeurige posities van het spel zal moeten laten verschijnen. Geen winlijn volgen dus, maar winnen vanaf iedere positie bij Kings of Chicago. De prijzen die je met de Scatters krijgt zijn overigens niet het enige, want ook free spins kunnen hiermee gewonnen worden. Omdat het gaat om kaarten worden dit ook wel free deals genoemd, waarvan je er 10 krijgt als je minimaal 3 Scatters laat verschijnen. Komen er 4 Scatter symbolen in beeld bij Kings of Chicago dan zijn dit 15 free deals en 20 free deals krijg je als er in iedere kolom een Scatter komt te staan. Prijzen die tijdens het spelen van de free deals bij deze slot behaald worden krijg je overigens altijd met een verdubbeling uitbetaald aan je saldo.

Speel Kings of Chicago gratis
De vele Netent video slots die je online kunt spelen zijn niet alleen maar voor geld beschikbaar, hoewel velen dat wel denken. Als je naar één van de Netent casino’s gaat die wij getest hebben kun je namelijk ook gewoon gebruik maken van gratis geld. Hiervoor hoef je niet aangemeld te zijn voor een account, wat betekent dat je dus ook gewoon geheel anoniem kunt spelen zonder het risico om te verliezen. Als je gratis wilt spelen op Kings of Chicago hoef je alleen maar het spel aan te klikken. Zodra je dit gedaan hebt wordt het spel op je scherm weergegeven en kun je gaan spelen met € 5000 euro aan gratis geld. Oefenen of spelen voor je plezier is hiermee beiden mogelijk.

Inzetlimieten Kings of Chicago slot
Onze uitleg over de Kings of Chicago slot willen graag besluiten met een korte weergave van de inzetlimieten waar je bij deze speelautomaat rekening mee moet houden. Als je op deze gokkast gaat spelen kun je immers zowel met een hoog budget als een laag budget eenvoudig terecht voor het plaatsen van een inzet. De minimale inzet die je op de 5 winlijnen van Kings of Chicago zal moeten plaatsen is namelijk slechts een bedrag van € 0,05 eurocent. Wil je met meer geld spelen om grote prijzen te kunnen behalen bij een draai? Dan speel je op deze Kings of Chicago slot maximaal met een bedrag van € 50 euro per speelronde voor de winst mee.