Koi Princess

Als je op zoek bent naar een online video slot om winsten op te behalen moet je eens de Koi Princess slot van Netent spelen. Koi Princess is namelijk een grote aanrader om de vele prijzen die je erop kunt winnen dankzij tal van extra functies die aanwezig zijn. Met de ontwikkeling van deze slot is een lange tijd gemoeid geweest en dat is goed terug te zien aan het uiterlijk van het spel. De kwaliteit laat grafisch gezien namelijk niets te wensen over en ook als we het moeten hebben over de geluiden die je kunt horen is er zeker voldoende spanning aanwezig. Het Japanse thema dat gekozen is kun je dan ook goed terugzien op de achtergrond van het spel en ook de symbolen die bij Koi Princess worden weergegeven hebben daarbij een toegevoegde waarde gekregen.

Spelbediening Koi Princess slot
Voordat je op een video slot als Koi Princess kunt gaan spelen is de spelbediening toch zeker wel iets waar je van op de hoogte moet zijn. Aangezien op deze speelautomaat alles op basis van het thema ingericht is, is ook de knopindeling specifiek. Niet erg, want ontwikkelaar Netent heeft er wel voor gezorgd dat alles duidelijk is gebleven. Als je daarom gaat gokken moet je weten dat je eenvoudig een inzet kunt plaatsen, wat ook mede komt door het feit dat er gespeeld wordt met vaste winlijnen. Het enige dat je moet bepalen is het inzetniveau en de muntwaarde. Zodra je dat gedaan hebt kun je de maximale inzet bij de muntwaarde rechtstreeks draaien door op Max Bet te klikken om de rollen met de ronde knop van Koi Princess handmatig rond laten gaan. Tot slot moet je weten dat er bij Koi Princess ook nog een auto play functie te gebruiken is, waar je de rollen bijvoorbeeld 20x automatisch mee laat draaien op basis van een vastgestelde inzet.

Winnen op 20 winlijnen
Het eerste moment dat je gaat spelen voor de winsten bij Koi Princess is het handig om te weten wat er op deze slot exact van je verwacht wordt. In totaal zijn er namelijk 20 winlijnen aanwezig, die in dit geval verdeeld zijn over 5 rollen met een totaal van 15 symbolen. Om een prijs te kunnen behalen moet je een combinatie vormen met de symbolen, waarbij het uiteraard logisch is dat dit er zoveel mogelijk van dezelfde soort zullen moeten zijn. Als je een juiste combinatie weet te vormen van uiterst links naar rechts zal hier een uitbetaling voor gegeven worden. Het soort symbool dat je hebt gedraaid en het aantal ervan is daarvoor bepalend voor de hoogte van je winst. De prijzentabel die je via de info button van Koi Princess kunt open zal daar dan ook uitsluitsel over geven.

Bonus bet modus beschikbaar
Een zeer bijzondere functie die we terug kunnen vinden op de rollen van Koi Princess is de bonus bet modus. Als je deze inschakelt zal de inzet die je per speelronde plaatst automatisch verdubbeld worden en zal de kans daarmee op een random extra functie ook direct stijgen. Bovendien kunnen er hogere bedragen worden gewonnen met het bonuswiel dat aanwezig is en zullen de kansen op een winst bij de free spins ook aanzienlijk in hoogte toenemen.

Wild symbolen
Reguliere symbolen die je bij Koi Princess kunt draaien worden afgewisseld met speciale Wilds en dat is zeer positief. Met de Wild symbolen van deze slot kun je namelijk vrijwel alle andere symbolen vervangen en kunnen je kansen op winst daarmee direct toenemen in hoogte. Combinaties kunnen immers makkelijker compleet gemaakt worden en ook nog eens groter worden gemaakt voor hogere uitbetalingen. Bovendien kennen de bonusfeatures van Koi Princess ook nog eens betere Wild functies en zal je zo nog makkelijk meer prijzen kunnen gaan winnen.

Random Features voor prijzen
Zoals eerder al aangekondigd zijn er niet alleen gewone prijzen op deze slotmachine aanwezig. Als je namelijk gaat gokken op de Koi Princess slot zal je ook random features gestart kunnen zien worden die heel wat winsten kunnen behalen. De 5 hit feature geeft je bijvoorbeeld een re-spin voor nog meer prijzen en met de Random Wild feature kunnen er tot maximaal 9 vervangende symbolen op de rollen komen te staan. Daarnaast is er nog een Wild Reels functie, waardoor rollen helemaal met Wild symbolen bedekt kunnen worden en kan de Bonus Activation mode actief worden. Wanneer dit zo is kun je toegang krijgen tot de bonusspellen, die we in het kort in de volgende alinea voor je zullen beschrijven.

Bonusspellen Netent slot
Op deze Netent slot kun je spelen voor verschillende prijzen en zoals gezegd ook voor bonussen. De Sure Win free spins die je kunt winnen geven je 10x gratis draaien en zullen daarbij gegarandeerd winsten genereren. Anderzijds zijn er de Wild Reels free spins waarbij hele rollen weer bedekt worden voor prijzen en kun je ook een direct muntwinst toegekend krijgen. Anderzijds kent Koi Princess ook nog een bonuswiel voor het winnen van prijzen, waarbij de hoogte van de uitbetalingen zoals gezegd hoger zullen zijn als je de bonus bet mode actief hebt gesteld.

Speel Koi Princess gratis
Wil je gratis Koi Princess spelen dan is dit op onze website en bij alle Netent casino’s uiteraard dag en nacht mogelijk. Om gratis te spelen hoef je alleen maar het speelscherm van Koi Princess te openen en krijg je daarbij direct € 5000 euro beschikbaar om mee aan de slag te gaan. Met het virtuele geld kun je overigens meer als alleen maar voor je plezier spelen. Wat dacht je van het feit dat je hiermee de regels van het spel direct kunt oefenen en zo gelijk kunt zien wat er van je verwacht wordt als je Koi Princess wel voor geld gaat spelen?

Inzetlimieten Koi Princess slot
Het laatste wat we je mee willen geven over spelen op de Koi Princess slot heeft alles te maken met het gokken voor geld. Als je namelijk voor echt geld gaat spelen zal je altijd rekening moeten houden met een minimaal te plaatsen bedragen en een maximale inzet. Op de 20 vaste winlijnen van deze slot zal je dan ook altijd met een minimale inzet van € 0,20 eurocent per draai moeten spelen en kan er maximaal een bedrag van € 200 euro ingezet worden.