Lights

Bij het openen van een van de Netent slots zal deze altijd beginnen met een kleine intro. Dit is niet anders bij Lights, ook als je dit spel van Netent spelen gaat zal het geopend worden met een intro filmpje. Sommige vinden dit leuk en andere niet, voor degene die het niet leuk vinden kan het overgeslagen worden door op skipp te drukken. Vergeet hierbij niet om het vakje don’t show next time aan te vinken want hierdoor zal iedere opeenvolgende keer bij het openen van Lights dit gedeelte overgeslagen worden. Eenmaal het spel geopend wordt zoals je hierboven kan zien Lights gespeeld met een max van 9 winlijnen. De inzet die je tijdens het spelen kan doen is te bepalen met de Coin Value en de Level. Wil je bijvoorbeeld met een maximale inzet Lights spelen dan zet je bij de Level 10 en bij de Coin Value €1 in. In totaal speel je dan met €10,- per winlijn wat betekent dat de maximale inzet bij Lights €90,- zal zijn. Deze maximale inzet is niet te bereiken met door eenvoudig op de max Bet knop te drukken. Deze knop zal alleen de maximale coin inzet plaatsen en dus niet de Level tot het maximale verhogen.

Bijzonderheden van slot Lights
Net als Gonzo en Starburst behoort Lights tot de populaire Netent video slots. Dit betekent dat het bepaalde bijzonderheden moet bevatten want anders zou het spel niet veel gespeeld worden. En dat klopt, Lights bevat namelijk random geplaatste wilds bij iedere spin en een zeer winstgevend bonusspel. De vuurvliegen zullen bij iedere draai naar willekeurige plekken op de rollen vliegen en deze plaats veranderen in een wildsymbool. Hierbij zal dit symbool alle symbolen met uitzondering van het scattersymbool kunnen helpen bij het compleet maken van een combinatie omdat het eenvoudig weg de waarde van de symbolen kan aannemen. Bij het basisspel zullen minimaal 2 en maximaal 4 plaatsen veranderen in een wild en bij het bonusspel zijn dat er minimaal 3 en maximaal 6. Het bonusspel wordt ook wel de scatter bonus genoemd. Dit omdat het bestaat uit free spins die gewonnen kunnen worden met het scattersymbool. Het scattersymbool is het Yin Yang symbool voorzien van lichtjes en afhankelijk van hoeveel er na 1 spin vallen kan je met deze symbolen 10, 20 of 30 vrije draaien (free spins) winnen. Tijdens de free spins is het mogelijk om wederom een scatter te winnen.

Touch®
Het slot Lights heeft zoals Sparks en ieder nieuw uitkomend video slot van Netent ook een mobiele versie. Deze mobiel te spelen versie heet Lights Touch® en is bij de betere casino’s dan ook op het mobiel platform terug te vinden. Lights Touch® is qua spelbeeld hetzelfde als de online versie, alleen de weergave is net iets anders. Inplaats van het bedieningspaneel zoals in de online versie hierboven zie je bij de Lights Touch® versie een spin button. Het overige zit mooi weggewerkt in een menu waardoor het spel in z’n geheel overzichtelijk blijft. Dit betekent dus dat, wil je bijvoorbeeld de inzet of het geluid bij de mobiele spellen van Netent aanpassen je eerst het menu moet openen. Is het menu geopend dan zal je zien dat alles zo overzichtelijk is weergegeven dat er geen misverstanden over wat dan ook zullen ontstaan.