Mega Fortune

Wanneer je op een slot gaat spelen dan krijg je te maken met win lijnen dat is op dit spel van Netent niet anders. Op Mega Fortune zal je met een maximaal aantal van 25 win lijnen spelen die je nog wel naar beneden af kan stellen. De winlijnen zijn de lijnen waar de prijzen op zullen vallen op het online slot net als bij Starburst. Ook zal je een inzet moeten doen op het spel maar deze zal wel van een groot belang zijn. Je hebt namelijk met een jackpot te maken op het spel en deze is afhankelijk van de inzet die je zal doen op het slot. Je zal wel te maken krijgen met een minimaal en een maximaal aantal wat je kan inzetten met het maximale aantal win lijnen van 25. De minimale inzet die je kan doen is 1 cent per win lijn op Mega Fortune namelijk 25 cent per druk. De maximale inzet zal een stuk hoger liggen namelijk een bedrag van 50 punten per druk wat dus al snel oploopt. je kan dus zelf nog altijd bepalen hoe gek je het wil maken op het online slot.

Hoe werkt Mega Fortune
Op het spel zal je tijdens het Netent spelen net als op andere spellen de beschikking hebben over een wild symbool zoals ook het geval is op Gonzo’s Quest. Het wild symbool kan ieder symbool veranderen op het slot behalve die van het Mega Fortune bonus symbool. Op die manier krijg je dus veel meer mogelijkheden om complete prijzen te winnen. Zoals al gezegd zit er dus ook een bonus game in Mega Fortune verwerkt. Dit is een mooi pluspunt want door dit bonusspel zal je namelijk de progressieve jackpot kunnen winnen die in het slot verwerkt zit. Dit gaat gebeuren met behulp van het rad van fortuin waar ook de titel  van het jackpot slot Mega Fortune vandaan komt. Tijdens dit bonusspel zal je 3 niveaus voorbij moeten om de jackpot te winnen lukt dit dan ben je een rijk persoon, lukt dit niet dan hoef je niet direct te treuren want ook dan kan je nog steeds leuke andere prijzen winnen bij dit bonusspel.

Touch® versie
Het spel is mobiel ook te spelen en dan zal je het kunnen vinden in de Touch® versie. Met andere woorden wil je Mega Fortune mobiel spelen dan kan je het online vinden door er Touch® achter te zetten. Je zal het dan kunnen spelen bij de casino’s die hier vermeld worden en die in het bezit zijn van een handige mobiele platform. door simpel te swipen zit je al snel op het juiste scherm waar je Mega Fortune kan spelen. Op het mobiele platform zal je niet heel veel aanpassingen gaan ervaren in vergelijking met het standaard spel dat beschikbaar is voor de desktop. Het enige verschil is dat het compatibel gemaakt is voor je smartphone of tablet en sommige dingen zoals prijzen en andere elementen weggewerkt zitten. Op het slot Mega Fortune qua spel zal je echter geen verschil ervaren en zal je het spelen zoals je gewend bent vanaf de commputer.