Muse

Vind je het ook zo leuk dat je binnen het assortiment van Netent spelen kunt op verschillende thema’s? Dan moet je zeker de Muse slot van deze ontwikkelaar gezien hebben. Bij het spelen van Muse, of het nu online of via de Netent Touch manier is, staan kunst en kitsch in het oude Griekenland namelijk centraal en draait alles geheel om de Muzen. De achtergrond van deze slotmachine neemt je direct mee naar een prachtige omgeving en ook de voorgrond heeft met allerlei themasymbolen een zeer rustieke uitstraling gekregen. Zodra je gaat gokken op deze slotmachine draait alles natuurlijk om het winnen van prijzen en die zijn er gelukkig genoeg aanwezig. Het hoge uitbetalingspercentage zorgt ervoor dat jouw kansen op winst gigantisch zijn en met de extra functies die toegepast zijn moet je bij het spelen van de Muse slot toch zeker wel heel wat winnende combinaties kunnen gaan vormen.

Spelbediening Muse slot
Hoewel het minimale aantal knoppen op de Muse slot in principe voor zich spreekt is het toch handig om te weten wat de bedoeling is. Zeker als je een nieuwe gokker bent wil je natuurlijk weten hoe je tot een inzet zal kunnen komen. Allereerst moet je weten dat je de muntwaarde zal moeten bepalen, waarvan je direct de maximale inzet zal kunnen draaien als je gebruik maakt van de Max Bet knop. Daarnaast kent Muse ook de mogelijkheid om de inzet aan te passen in hoogte door het niveau in te stellen, waarna je direct kunt spelen met een bedrag dat jij wilt. De grote ronde knop die je in het midden van deze speelautomaat terugvindt wordt gebruikt om de rollen handmatig te bedienen. Daarnaast is ook nog eens een auto play knop aanwezig, die je in zal kunnen zetten als je liever een X aantal keren met dezelfde inzet op de rollen van Muse wilt gokken.

Gokken voor hoge geldprijzen
Om de hoge geldprijzen die bij Muse beschikbaar zijn te kunnen winnen moet je eerst weten wat je doel zal zijn. Je gebruikt op deze slot direct 5 rollen en hebt daarop de kans op met 15 symbolen winnende combinaties te maken. Als je een prijs binnen wilt kunnen halen zal je hiervoor gebruik moeten maken van de 25 vaste winlijnen die aanwezig zijn. Deze zijn van links naar rechts over de rollen verdeeld en moeten dus precies op die wijze worden gevuld met meerdere symbolen van dezelfde soort. Het aantal prijzen wat je met juiste combinaties kunt behalen is uiteraard geheel verschillend. Als je daarom wilt weten welke uitbetalingen er exact behaald kunnen worden zal je als speler een kijkje kunnen nemen in de prijzentabel van Muse. Deze vind je met de knop link in het spel.

Wild Inspiration modus
Net als bij alle andere video slots van Netent kent ook Muse de mogelijkheid om te winnen met Wild symbolen. Deze kunnen verschijnen op de rollen 2 tot en met 4 en zeer bijzondere functies starten. Omdat er 3 Muzen op de rollen van deze gokkast aanwezig zijn kun je ook 3 verschillende Wilds genieten zoals hieronder is beschreven. Bovendien kun je de Wilds ook vinden in de free spins van Muse , waar ze nog eens een extra functie hebben gekregen. Het doel van de Wild symbolen is uiteraard om andere symbolen te vervangen, waardoor winsten eenvoudiger behaald zullen worden.

• Expanding Wild
De eerste bijzondere Wild functie die je op deze slot tegen kunt komen is toch wel de Expanding Wild. Deze kan op de rollen van het spel helemaal uitgespreid worden en dus een rol in zijn geheel bedekken om meerdere lijnen tegelijk compleet te maken.

• Sticky Wild
Het Sticky Wild symbool dat je op de rollen van Muse kunt laten verschijnen is uiteraard ook zeer handig in gebruik. Als deze functie gekozen wordt zal het Wild symbool blijven staan en wordt er een gratis re-spin gegeven om nog meer prijzen te kunnen winnen.

• X2 Wild
De laatste van de 3 Wilds die ook zeker niet vergeten mag worden is de X2 Wild. Zodra deze gebruikt wordt om een combinatie van symbolen compleet te maken kun je immers altijd op een hogere prijs rekenen. Winsten worden hiermee namelijk altijd verdubbeld aan je saldo toegevoegd.

Ontvang tot wel 30 free spins
Naast de Wild symbolen van Muse kunnen er ook Scatters op de rollen van het spel verschijnen en daarmee free spins opleveren. Als je willekeurig een totaal van 3 Scatter symbolen weet te draaien zal je meteen 10 free spins krijgen om mee te gokken. Draai je 4 Scatter symbolen dan zijn dit 20 free spins en bij het draaien van 5 Scatters ontvang je het maximale aantal van 30 free spins om te spelen. De Sticky Wild en Expanding Wild die je tijdens de free spins kunt draaien zullen prijzen vermenigvuldigd X2 uitkeren. Draai je de speciale Expanding Sticky Wild? Dan kan een hele rol bedekt worden, waarop een re-spin volgt om nog meer gratis prijzen uit te kunnen keren.

Speel Muse gratis
Gratis Muse spelen is mogelijk voor iedere speler en kan direct op onze review pagina. Anderzijds mag je natuurlijk ook de website van een casino met Netent spellen zelf bezoeken en daar Muse in het spelaanbod openen. Zonder dat je een account nodig hebt kun je anoniem en zonder het risico op verlies van start met een virtueel saldo van € 5000 euro. Daarmee kun je dus eerst de regels leren kennen of ervoor kiezen om gelijk voor je plezier te gaan gokken.

Inzetlimieten Muse slot
Het laatste dat we je nog over de Muse slot willen vertellen heeft alles te maken met spelen voor echt geld. De inzetlimieten die gehanteerd worden zijn namelijk zeer belangrijk om te kennen, omdat je op basis van jouw budget binnen dit limiet een bedrag zal moeten bepalen om mee te spelen. Aangezien deze speelautomaat 25 vaste winlijnen kent is de minimale inzet ook een bedrag van € 0,25 eurocent. Spelers die graag met een hogere inzet willen spelen zijn bij Muse uiteraard ook aan het juiste adres en kunnen hiervoor de instellingen verhogen. De maximale inzet die op de rollen van deze slot gedraaid kunnen worden komt dan ook uit op € 125 euro en kan zo heel wat gigantische winsten per draai op gaan leveren.