South Park

Zoals bij bijna al de spellen zal je ook op dit slot van de aanbieder ook een bepaald thema aantreffen. Dit spel zal gaan over de 4 personages die je ook in de comedy tekenfilm aan zal treffen. Op het spel zal je verschillende elementen aantreffen zoals win lijnen. Dit is van belang om de leuke prijzen van het slot binnen te halen. Je zal op het spel South Park de beschikking krijgen over 25 vaste win lijnen welke je dus niet aan kan passen. Deze win lijnen zal je verdeeld zien over de 5 rollen die het spel telt. Ook zal je een inzet moeten doen op het spel welke je doet met behulp van de bet knop die je onderin het spel aan zal treffen. Net als bij het spel Starburst zal je een minimale en een maximale inzet kunnen doen op het slot. De minimale inzet welke je kan doen is een bedrag van 25 cent per druk en een maximale inzet die een heel stuk hoger ligt namelijk 125 euro per druk welke je za spelen op South Park. Door de level knop en de bet knop kan je de gewenste inzet kiezen welke het beste bij jou past. Niet iedereen kan namelijk de volle mep veroorloven per druk.

Hoe werkt South Park
Je hebt op het spel ontzettend veel features die heel belangrijk zijn tijdens het spelen. Zo heb je op het slot bijvoorbeeld een wild symbool welke je in de vorm van een symbool zal vinden waar de letters Wild op geschreven staat. Dat is niet het enige wild symbool welke je zal hebben, naast de gewone Wild heb je bij het slot South Park namelijk de beschikking over een sticky wild en de wild van cartman. De wild van cartman zal 4 vlakken op het slot in beslag nemen in plaats van 1. Ook heb je op het spel verschillende bonussymbolen die het spel South Park nog leuker maken. Een van de bonussymbolen die je bijvoorbeeld hebt is die van Kenny, Cartman en Stan. Alle bonusspellen zullen allemaal apart van elkaar verdiend kunnen worden en zo heb je dus genoeg opties om hoge prijzen te winnen op het online slot. Zo kan je onder andere gratis draaien winnen tijden het Netent spelen en andere dingen die je prijzen kunnen bevorderen. Dit zie je ook terug bij andere spellen zoals Jack Hammer van Netent.

mobiel
Je kan het slot ook op de mobiel spelen waar je geen andere dingen aan zal treffen als op het desktop spel. Alles zal hetzelfde geregeld zijn op het mobiele South Park als dat je gewend bent op de desktop. Je zal binnen een paar drukken op verschillende casino’s mobiel kunnen spelen. Je zal qua inzetten en uitbetalingstabellen niet veel andere dingen tegen komen dan je gewend bent op het slot. Je kan dus binnen een paar drukken al de mooiste elementen terug zien die je wil zien in het South Park slot. Dit is niet het enige spel welke je mobiel zal kunnen vinden van Netent want ook spellen als Lights die ook mobiel te spelen zijn.