South Park Reel Chaos

Als je in het assortiment van Netent spelen gaat kun je rekenen op een hoge kwaliteit en diversiteit als het gaat om slot. Ook de South Park Reel Chaos slot heeft als opvolger van de reguliere South Park gokkast hoge ogen weten te gooien, wat vooral komt door de extra functies die zijn gebruikt. Als je online gaat gokken op de South Park Reel Chaos slot zal je zien dat je door de intro al meteen het verhaal mee ingenomen wordt. Dankzij de hoge uitbetalingspercentages die aanwezig zijn en de verdere speluitvoering wordt gokken bovendien op zeker spannend. Naar onze mening is South Park Reel Chaos dan ook zeker een aanrader voor iedere online gokker!

Spelbediening South Park Reel Chaos slot
De South Park Reel Chaos slot is uitgevoerd zoals je dit ook bij de televisie serie zelf kunt verwachten en daarmee zeker interessant om gespeeld te worden. Bovendien is de spelbediening hierbij makkelijk gehouden, waardoor je ook zonder ervaring makkelijk je inzetten zal kunnen bepalen. Gezien het feit dat je bij South Park Reel Chaos altijd vaste lijnen zal vinden speel je hier altijd een inzet door deze op basis van niveau en muntwaarde in te stellen. Heb je bepaald met welke inzet je wilt gaan gokken? Dan klik je hiervoor op de ronde knop en kun je direct van start gaan door de rollen handmatig te draaien. Anderzijds mag je ook de automatische speelfunctie van South Park Reel Chaos gebruiken, waarvoor de auto play knop natuurlijk aanwezig is.

20 winlijnen beschikbaar
Om het tot een prijs te kunnen schoppen op een slot als South Park Reel Chaos is het natuurlijk de bedoeling dat je op de 5 rollen combinatie vormt van soortgelijke symbolen. Als je dit lukt van links naar rechts door één van de 20 vaste winlijnen te volgen kun je hiervoor een uitbetaling ontvangen. Aangezien er bij South Park Reel Chaos heel wat verschillende combinaties gevormd kunnen worden zal de uitbetaling daarbij afhankelijk zijn van de symboolsoort en het aantal symbolen dat op een lijn verschijnt. Klik daarom tussentijds of vooraf eens op de info knop bij South Park Reel Chaos en zie daarmee direct hoe specifieke winsten behaald kunnen worden op deze slot.

Extra spelfuncties voor betere winkansen
Spelen op een slot als South Park Reel Chaos wordt spannend gemaakt door de aanwezigheid van verschillende extra functies. Als je op dit spel daarom gaat draaien met de rollen kun je heel wat extra’s verwachten. Dit kan zijn in de vorm van Wilds, maar ook in de vorm van re-spins of zelfs prijzen vermenigvuldigers. Welke extra’s je precies op de rollen van South Park Reel Chaos kunt verwachten hebben we onderstaand per hoofdpersoon even voor je uitgelegd.

• Cartman
De eerste extra bonus die je kunt krijgen op South Park Reel Chaos is in de vorm van Cartman aanwezig. Zodra deze over de rollen gaat klikken zal deze meerdere Wild symbolen plaatsen, die als vervanger combinaties makkelijker compleet kunnen maken. Op deze manier zullen je kansen op een winst dus direct stijgen.

• Kenny
Wanneer je Kenny op de rollen van South Park Reel Chaos te zien krijgt wordt er een vermenigvuldiger als bonus gestart. In dat geval zal je een behaalde prijs hoger uitbetaald krijgen, wat natuurlijk ook weer gunstig is voor je saldo. De maximale vermenigvuldiger die je op deze manier kunt krijgen is 5x je prijs.

• Stan
Ben je wel fan van re-spins? Dan zal je Stan op de rollen van South Park Reel Chaos nodig gaan hebben. Deze extra zorgt er namelijk voor dat de rollen net zolang gratis gaan draaien tot er een winnende combinatie verschijnt. Elke draai die geen winst oplevert laat daarbij de vermenigvuldiger stijgen, waardoor je prijzen tot maar liefst 10x uitbetaald kunt krijgen!

• Kyle
Het laatste extraatje die je op de rollen van South Park Reel Chaos kunt verwachten vinden we terug in de hoofdpersoon Kyle. Bij deze bonus kun je rekenen op Overlay Wilds, wat wil zeggen dat er minimaal 3 en maximaal 5 Wild symbolen geplaatst zullen worden. Ook hiermee zullen je kansen op een winst natuurlijk direct toenemen.

Hoge bonussen bij het bonusspel
Een leuke toevoeging aan de South Park Reel Chaos slot is de mogelijkheid om ook in een bonusspel terecht te komen. Om dit te bewerkstelligen zal je minimaal 3 bonussymbolen moeten zien te draaien op deze slotmachine. Als dit lukt zal je het op moeten nemen tegen 4 vijanden om een bonuswinst te behalen. Daarbij zal iedere verslagen tegenstander je een bonusprijs opleveren met een maximale vermenigvuldiger van 4x. Bovendien kunnen de tegenstanders in de bonus zelf ook nog een extra winst opleveren, die uiteraard direct in je scherm zullen verschijnen.

Speel South Park Reel Chaos gratis
Wil je gratis South Park Reel Chaos spelen, maar weet je niet hoe dit mogelijk is? Het is helemaal niet moeilijk! Ga simpelweg gewoon naar één van de Netent casino’s die je op onze site kunt vinden en klik daar in het spelaanbod deze gokkast aan. Deze zal met een virtueel geldtegoed van € 5000 euro geladen worden en geeft je daarmee alle mogelijkheden om onbeperkt gratis te oefenen. Wil je liever voor je plezier spelen met het gratis geld? Ook dan ben je welkom, maar het voordeel ligt natuurlijk echt in het oefenen van de South Park Reel Chaos spelregels.

Inzetlimieten South Park Reel Chaos slot
Nu je alles weet over de spelregels en de mogelijkheid om South Park Reel Chaos gratis te spelen willen we je natuurlijk ook vertellen hoe je met geld van start kunt gaan. Om voor echt geld te kunnen gokken op deze slot zal je een account nodig hebben. Wanneer je een account hebt met voldoende saldo kun je binnen de limieten van deze gokkast direct van start met een inzet naar keuze. In dit geval is de minimale inzet die geplaatst moet worden op South Park Reel Chaos een bedrag van € 0,20 eurocent per draai. Speel je liever met meer geld? Weet dan dat er een maximale inzet van € 100 euro per gespeelde draai op deze slotmachine mogelijk zal zijn.