Stickers

Je kent ze vast wel van vroeger wanneer je op school iets goeds had gedaan dan kreeg je namelijk een sticker. Netent is daardoor op het originele idee gekomen om over dit onderwerp namelijk door er een video slot over te maken. In het spel zal je symbolen zien van een hele hoge kwaliteit en verder zal je nog meer mogelijkheden aan treffen op het spel die het een leuk geheel zullen maken. Je zal op het spel verschillende symbolen van stickers ook heb je onder andere op het spel een autoplay functie en een aantal andere mogelijkheden wat nog wel eens handig uit kan pakken. Zo zullen de rollen automatisch draaien en zal je ook de kans hebben geluiden aan en uit te zetten op het online video slot. Verder heb je de mogelijkheid om de breedte van je scherm op Stickers aan te passen en dit zal ook links onderin het slot gebeuren.

Speluitleg Stickers
Op het spel krijg je ook de beschikking over win lijnen net als het geval is bij de andere spellen zoals Gonzo’s Quest. Het is wel van belang dat je weet wat je aan het doen bent op het spel. Je zal op het spel met 20 win lijnen spelen die vast staan op het slot en dus niet meer aan te passen zijn. Ook heb je een wild symbool die sticky is en dat betekend dat deze vast blijft staan op het spel en er een re-spin zal volgen. Op die manier kan je leuke prijzen overhouden aan het spel. De win lijnen op het slot zullen verdeeld zitten over 5 rollen. Verder kan je op Stickers dus hele leuke prijzen winnen net als op de andere spellen die je bij Netent spelen aan zal treffen. Ben jij nu dus benieuwd wat er allemaal te beleven is dan zal je hieronder meer vinden.

Mobiel
Ook zal je Stickers in een mobiele variant kunnen vinden bij de aanbieder. Hier zullen niet veel andere elementen in te vinden zijn dan bij het reguliere spel. Het enige verschil wat je eventueel aan zal treffen is het menu welke apart verwerkt zal zitten op het spel. Ook zal je het spel ook gewoon kunnen spelen met de bonussen die je gewend bent en ook dat zal dus geen problemen op hoeven te leveren op Stickers. Dit is overigens niet het enige spel wat je kan vinden bij de aanbieder ook andere slots zoals het online slot Jack and the Beanstalk welke ook op het platform te spelen is.