Tornado Farm Escape

Mensen die bekend zijn met op slots van Netent spelen zullen wellicht al wel weten dat de kwaliteit in geen enkel opzicht te wensen over zal laten en dat dit geld voor alle video slots die gespeeld kunnen worden. Ook de Tornado Farm Escape slot van Netent is van een goede kwaliteit en beschikt daarbij over alle grafische elementen die nodig zijn om het spel te maken. Bovendien moet je weten dat deze slot goed aangevuld is met bijpassende geluiden, die het boerderijthema dat gehanteerd wordt nog verder naar boven weten te halen. Als je zeker wilt zijn van voldoende spanning raden we je toch zeker aan om eens een keer een kijkje te gaan nemen in de prijzentabel van deze gokkast. Winsten die met de soortgelijke symbolen op Tornado Farm Escape behaald kunnen worden liegen er namelijk niet om!

Spelbediening Tornado Farm Escape slot
Om een inzet te kunnen bepalen om mee te draaien op Tornado Farm Escape zal je gebruik kunnen maken van verschillende knoppen. Allereerst moet je weten dat je hierbij de beschikking hebt over een minimaal aantal buttons om het plaatsen van een inzet zo eenvoudig mogelijk te maken. Bovendien laat de bereikbaarheid voor onervaren spelers hiermee ook niets te wensen over. Als je een inzet wilt gaan plaatsen doe je dit allereerst op basis van de muntwaarde. Daarbij kun je gelijk de maximale inzet spelen door op MAX BET te klikken of je inzet uiteraard nog verhogen met het inzetniveau dat ingesteld kan worden. Om na het plaatsen van een inzet de rollen rond te kunnen laten gaan zal je op de ronde knop in het midden moeten klikken. Daarbij kun je er overigens ook voor kiezen om automatisch te gaan spelen op de rollen van Tornado Farm Escape, waarvoor de auto play knop aanwezig is.

Winnen met alle symbolen
Alle symbolen die op de rollen van de Tornado Farm Escape slot gedraaid kunnen worden zullen uiteraard in staat zijn om een winst te gaan verzorgen. Goed om te weten is dan ook dat je met de 15 symbolen die in beeld gedraaid worden keer op keer op een totaal van 20 winlijnen je prijzen zal kunnen gaan draaien. Combinaties moeten daarvoor van links naar rechts op een lijn komen te staan en kunnen op die manier aaneengesloten tal van prijzen uitkeren. Welke prijzen er op deze manier exact gewonnen kunnen worden is uiteraard afhankelijk van het aantal symbolen en van welke soort deze zijn. Je kunt de uitbetalingen die je kunt winnen terugvinden in de prijzentabel van Tornado Farm Escape, die je vindt onder de info knop helemaal links in het spel.

Wild symbolen
Spelen voor een winst wordt bij Tornado Farm Escape pas echt spannend als je de Wild symbolen in beeld ziet verschijnen. Met deze Wilds kun je namelijk alle andere symbolen vervangen, met uitzondering van de wolkjes. Op deze manier mag een Wild tussenliggend een combinatie alsnog compleet maken en kan deze ook als aanvulling gebruikt worden bij Tornado Farm Escape. Dat je met de Wild je kansen op een winst kunt verhogen mag hierbij wel duidelijk zijn. Wel moet je in je achterhoofd houden dat deze symbolen alleen gebruikt worden als vervanger en dat je er dus geen losse prijzen mee in de wacht zal kunnen slepen op deze speelautomaat.

Storm functie
Als je op de rollen van Tornado Farm Escape aan het spelen bent kan het zomaar willekeurig gebeuren dat er een storm functie actief gesteld wordt. In dit geval wil dit zeggen dat er donkere donderwolken over de rollen zullen bewegen, die meerdere Wild symbolen als extra kunnen plaatsen. Gezien het feit dat je de Wilds van deze slot als vervanger kunt gebruiken zullen je kansen op het behalen van een winst hiermee uiteraard flink stijgen en kunnen er dus meerdere lijnen voor grote uitbetalingen gaan zorgen bij Tornado Farm Escape.

Tornado functie
Lukt het je om een rode wolk te draaien op rol 1 en een blauwe op rol 5? Dan zal de Tornado functie van deze Tornado Farm Escape gokkast actief worden gesteld. Hierbij slokt de tornado om te beginnen het middelste symbool op de derde rol op, waarna er meerdere re-spins volgen. Tijdens deze re-spins worden alle andere symbolen van de opgeslokte soort gevangen en bij elkaar opgeteld om uiteindelijk prijzen mee te winnen. Het aantal symbolen dat je van de soort met de tornado weet te vangen kan daardoor een grote winst genereren. Welke prijzen dit zijn kun je in de prijzentabel dat ook weer specifiek voor deze functie in een schema terug weergegeven zien.

Speel Tornado Farm Escape gratis
Gratis spelen op een video slot als Tornado Farm Escape kan zeker ook spannend zijn. Als je met een gratis speeltegoed op dit spel van start wilt gaan zal je als speler namelijk geen account nodig hebben, maar zijn wel alle regels van het spel hetzelfde. Op deze manier is het niet alleen maar mogelijk om voor je plezier te spelen, maar kun je uiteraard ook gaan oefenen om de regels te leren kennen. Zodra je weet wat er van je verwacht wordt kun je immers gelijk alsnog voor geld gaan gokken door in te loggen op een account en daar van een eigen saldo gebruik te gaan maken.

Inzetlimieten Tornado Farm Escape slot
De inzetten die je op de rollen van Tornado Farm Escape kunt plaatsen lopen uiteraard ver uiteen. Dit komt door het feit dat je als speler binnen de inzetlimieten verschillende bedragen zal mogen spelen, die bepaald kunnen worden aan de hand van je eigen budget. Met hoeveel geld je gaat spelen op de rollen van dit spel kun je uiteraard geheel zelf bepalen. Wel dien je rekening te houden met het minimaal te spelen bedragen en de maximaal mogelijke inzet. In dit geval is de minimale inzet die op Tornado Farm Escape geplaatst moet worden namelijk een bedrag van € 0,20 eurocent per draai en kan er maximaal met een bedrag van € 200 euro per draai gespeeld worden voor de winst. Gokken op Tornado Farm Escape is daarmee dus zeker de moeite waard voor zowel spelers die een lage als hoge inzet willen kunnen plaatsen om mee te winnen.