Twin Spin

Wanneer je zal gokken op een van de gokkasten van Netent zal je meestal te maken krijgen met win lijnen al is dat bij dit spel niet aan de orde. Op Twin Spin zal je namelijk met winst mogelijkheden te maken krijgen op het spel. Dit wil zeggen dat je 243 mogelijkheden hebt om prijzen op je rollen te ontvangen. Deze winst mogelijkheden zijn net als bij Starburst verdeeld over 5 rollen waar je de beschikking over zal hebben tijdens het video slot. Wanneer je speelt in het online casino dan moet je ook meestal een bedrag inzetten als je prijzen wil winnen. Dat is bij het spel Twin Spin niet anders en daarom zetten wij hieronder op een rijtje hoe je die inzet zal moeten plaatsen op het online video slot. Wanneer je de muntwaarde op 1 cent hebt staan en het niveau op 1 dan zal je met de minimale inzet van 25 cent per druk spelen op Twin Spin. De maximale inzet is als je op level 10 speelt met een muntwaarde van 50 cent per druk. Je zal dan namelijk 125 euro per druk inzetten wat ook meteen de maximale inzet is op het spel. Door dus te wisselen tussen het leven en de muntwaarde zal je de veranderingen zien op je online video slot wat betreft de inzet.

Hoe gaat Twin Spin
Je zal op het spel te maken krijgen met een soort van tweeling aan symbolen en daarom heet het spel ook Twin Spin. Je zal namelijk elke draai 2 identieke symbolen op je rollen kunnen verwachten die de kans op prijzen tijdens het Netent spelen wel vergroten. Het is namelijk zo dat deze 2 identieke rollen naar het draaien ook nog kunnen verwisselen in 3, 4 of 5 identieke rollen. Zo kan je dus je hele scherm uiteindelijk vol hebben staan met dezelfde symbolen op het spel. Ook is er een wild symbool aanwezig op het slot Twin Spin die alle symbolen net als in Gonzo’s Quest zal kunnen vervangen. Op die manier zullen er naast de tweeling mogelijkheid dus nog meer mogelijkheden op prijzen worden gecreëerd. Ook zal je links onderin het spel nog een aantal kleine aanpassingen kunnen doen op het spel om ervoor te zorgen dat het beter bij jou wensen aan zal sluiten. Zo kan je ervoor kiezen om het geluid aan of uit te zetten op het spel maar ook is de mogelijkheid aanwezig om de pixels op je scherm of een autoplay aan te zetten. De autoplay is een mogelijkheid om Twin Spin die de rollen net als op andere spellen automatisch zal laten draaien.

Mobiel
Ook kan je het spel op een mobiel platform aantreffen. Dit is de laatste tijd het geval met een stuk meer spellen van deze aanbieder en het platform begint dan ook steeds meer te groeien De spellen op dit platform zijn ook nog met een extensie aan de normale naam te vinden want achter de spel naam Twin Spin zal je op de mobiel ook nog touch vinden en dat wil zeggen dat het spel mobiel te spelen is. Verder zal je net als bij Lights voor mobiel niet veel aanpassingen tussen het desktop spel en het mobiele spel zullen vinden. Het enige punt wat veranderd kan zijn is het menu om de aanpassingen te doen. Ook zal je net als op het desktop spel van Twin Spin de mogelijkheid hebben om de informatie tabel door te nemen van het spel waar je al de benodigde informatie kan terug vinden voor een vlot verloop van het online video slot. Hierboven zal je het spel in ieder geval al even gratis kunnen proberen om het te ervaren.