Wild Turkey

Online video slots van Netent spelen kan zeker spannend zijn. Ook de Wild Turkey slot van deze ontwikkelaar is een goed voorbeeld, omdat je hier allerlei functies kunt vinden om prijzen ook daadwerkelijk mee over de streep te kunnen trekken. Voor wat betreft het thema van Wild Turkey moet je weten dat er hier gespeeld wordt op basis van kalkoenen. Deze zullen ervoor zorgen dat je qua bijpassende symbolen leuke prijzen kunt winnen op een slot die ook qua achtergrond geheel in stijl is ingericht. Bovendien kent de Wild Turkey slot ook allerlei bijpassende geluiden die de spanning tot het winnen van geld ook nog eens naar een hoge niveau weten te tillen. Of dit spel bereikbaar is? Nou en of! Als je namelijk nog niet eerder op dit spel gespeeld hebt of helemaal geen ervaring hebt met online gokken kun je hierop ook eenvoudig voor de winst gaan!

Spelbediening Wild Turkey slot
Als je van plan bent om met echt geld te spelen op Netent slot Wild Turkey is het zeker belangrijk om de spelbediening vooraf eens te kennen. Bij het spelen van deze video slot wordt er gespeeld met variabele winlijnen, wat dus inhoudt dat je zelf mag bepalen hoeveel lijnen er voor het winnen van prijzen actief gesteld zullen worden. Verder moet je weten dat je op de rollen van dit spel het inzetniveau zelf kunt kiezen en dat je natuurlijk ook geheel de hand hebt in de muntwaarde die gebruikt wordt. Dankzij de verschillende knoppen kun je zo per draai zelf bepalen welke inzet je speelt om de rollen handmatig rond te laten gaan. Verder mag je op Wild Turkey natuurlijk ook met een vaste inzet spelen, waarvoor je tot wel 100 rondes automatisch kunt laten draaien met de auto play functie die ingericht is door Netent.

Winnen op winlijnen
Hoewel je op de 5 rollen van Wild Turkey zelf kunt bepalen hoeveel van de maximaal 20 winlijnen je wilt spelen raden we je toch aan om ze allemaal te gebruiken. Waarom? Omdat je juist op die manier de hoogste kansen zal hebben om een winst te vormen. Winnen kan met combinaties van soortgelijke symbolen, zoals dit uiteraard ook voor vele andere Netent video slots geldt. Bovendien moet je weten dat de symbolen dan wel van links naar rechts in een combinatie moeten komen te staan en uiteraard op aaneengesloten rollen een lijn moeten volgen. Op deze manier kun je ook samen met het gebruik van extra functies leuke prijzen winnen, die allemaal uitgelegd worden in de prijzentabel qua uitbetalingen. Het verdere gebruik van de extra functies van Wild Turkey hebben we uiteraard onderstaand in onze slotreview opgenomen.

Wild symbolen
Met de Wild symbolen die je op de rollen van Wild Turkey terug kunt vinden kun je heel wat extra functies starten. Niet alleen kun je dit symbool namelijk als vervanger gebruiken, maar je kunt er ook free spins mee winnen. Allereerst zullen we je natuurlijk de Wild functie zelf uitleggen. Dankzij deze vervangende functie kun je op de rollen van Wild Turkey makkelijker tot een winst komen. Je mag de Wild symbolen tussenliggend gebruiken om een combinatie compleet te maken, maar ook aan een winst toevoegen om zo een hogere prijs te ontvangen. Het feit dat er geen Scatters aanwezig zijn zorgt er natuurlijk voor dat je met de Wilds echt alle andere symbolen kunt vervangen. Bovendien kun je ook een Stacked Wild vormen tijdens de free spins, waardoor hele rollen bedekt kunnen worden en je dus nog meer lijnen tegelijk compleet zal kunnen krijgen.

Win tot 60 free spins
Dat er op de rollen van Wild Turkey geen Scatters gebruikt worden is in dit geval zeer gunstig. Het aantal free spins dat je met de Wild symbolen kunt vormen is hierdoor namelijk hoger als dat je gewend bent. Bij het draaien van 3 Wild symbolen zal je in totaal gebruik kunnen gaan maken van 15 free spins. Lukt het je om 4 Wilds te draaien op de rollen van deze speelautomaat? Dan krijg je 30 free spins en bij 5 Wilds op de rollen van dit spel worden er maar liefst 60 free spins actief om mee te draaien. Zoals gezegd kun je als extra bij de free spins rekenen op Stacked Wild symbolen om prijzen makkelijker te winnen. Bovendien zal je als een rol in zijn geheel bedekt wordt ook altijd meteen 2 gratis spins extra ontvangen om mee voor de prijzen te spelen.

Speel Wild Turkey gratis
Gratis Wild Turkey spelen is zeker ook een optie en stelt je in staat om eerst eens een kijkje te nemen in de speelomgeving voordat je met echt geld gaat gokken. Zonder hiervoor gebruik te moeten maken van een account kun je zo deze slot openen met een virtueel saldo. De regels zijn daarbij in de gratis speelomgeving hetzelfde als dat je voor geld zou gokken, alleen heb je natuurlijk geen risico om geld te verliezen. Ben je optimaal voorbereid dan kun je altijd nog voor geld gaan spelen en anders draai je gewoon lekker zonder risico’s verder voor je plezier.

Inzetlimieten Wild Turkey slot
Om een echt geld inzet te kunnen plaatsen op Wild Turkey zal je uiteraard over saldo moeten beschikken, wat ook meteen zal betekenen dat je in zal moeten loggen op een account. De Netent casino’s die je op onze site vindt hebben vanaf een account zo dit spel meteen beschikbaar, waarbij jij jezelf enkel zal moeten houden aan de inzetlimieten die gehanteerd worden. In het geval van Wild Turkey zal dit betekenen dat je bij het gebruiken van alle winlijnen aan een minimale inzet van € 0,20 eurocent gebonden zal zijn per draai. Uiteraard is het ook een optie om met meer geld voor de winst te gaan gokken, waarvoor er op deze slot een maximale inzet mogelijk zal zijn van maar liefst € 100 euro. Winnen kan dankzij de brede inzetlimieten met elk budget en winsten kunnen op deze gokkast dus ook nog eens zeer hoog op gaan lopen als je met meer geld kunt spelen.