Ghost Pirates

Vanaf een oud wrak kijk je bij de Ghost Pirates slot direct de zee op waar nog een schip ligt te wachten om de schatten van deze slotmachine op te kunnen komen halen. Jouw doel zal virtueel zijn om zelf ervandoor te gaan met alle winsten en dat is zeker een optie binnen deze thematisch goed ingerichte video slot. Dit spel van Netent spelen doe je met allerlei bijpassende grafische effecten op en rondom de rollen. Bovendien kun je bij de Ghost Pirates slot de spanning ook verhoogd zien worden dankzij de geluiden en de vele prijzen die gewonnen kunnen worden. Of deze Ghost Pirates slot volgens ons de moeite waard is om te spelen? Wij denken van wel!

Spelbediening Ghost Pirates slot
Dat deze gehele slot thematisch is ingericht betekent automatisch ook dat de knoppen geheel op basis van het thema zijn uitgevoerd. Niet erg, want ondanks dat is de bedoeling van het spel zeer duidelijk en kun je ook hier eenvoudig tot een inzet gaan komen. Als je op de Ghost Pirates slot gaat spelen bepaal je om te beginnen zelf het aantal winlijnen dat je wilt activeren en het inzetniveau. Verder kun je per draai eventueel de muntwaarde wisselen aan de onderzijde en is er ook een mogelijk om meteen de maximale inzet te gaan draaien. Heb je bij Ghost Pirates bepaald welk bedrag er op de rollen rond moet gaan om prijzen mee te winnen? Dan druk je op de grote ronde knop in het midden en is het enkel nog even afwachten of je er ook daadwerkelijk met de winst vandoor weet te gaan.

Behaal winsten met winmanieren
Bijzonder bij het spelen van Ghost Pirates is dat je zelf kunt bepalen hoeveel winmanieren er op de 5 rollen van het spel zijn. Ondanks het feit dat je daarvoor kunt kiezen uit 3, 9, 27, 81 of 243 winmanieren willen we je toch aanraden als het mogelijk is om het maximale aantal manieren te spelen. Hiermee heb je simpelweg de hoogste kansen om een winst te vormen. Het positieve van het gebruik van online winmanieren is dat je geen patroon hoeft te volgen met soortgelijke symbolen om een winst te pakken. De clou om een prijs te kunnen winnen bij Ghost Pirates is namelijk enkel dat je soortgelijke symbolen dient te draaien op aaneengesloten rollen. Doe je dit van links naar rechts, dan zal er meteen een uitbetaling plaatsvinden zoals deze voor een combinatie terug kan worden gevonden in de prijzentabel van de Ghost Pirates slot.

Vervangende Wild symbolen
Voor nieuwelingen ziet de Ghost Pirates slot er wellicht heel ingewikkeld uit, maar dat is deze zeker niet. Nu je weet welke basis er gebruikt wordt om prijzen te winnen is het immers ook goed om de extra symbolen van dit spel te kennen. Met de Wild symbolen van Ghost Pirates zal je namelijk alle andere symbolen kunnen vervangen om een prijs te winnen. Het gunstige hiervan is dat je dus combinaties die net niet compleet waren af kunt ronden of winnende combinaties kunt verlengen. Jammer genoeg kun je met de Wild symbolen van Ghost Pirates geen eigen prijzen binnenhalen op bepaalde winmanieren en kun je deze dus echt alleen maar als symboolvervanger gebruiken. Gunstig is daarvan natuurlijk dat je bij het verschijnen van een Wild altijd al direct hogere kansen op een winst zal kunnen genieten.

Scatters en free spins ontvangen
Schatkisten mogen bij een video slot als Ghost Pirates uiteraard niet ontbreken, omdat het geheel over piraten gaat die achter een schat aanzitten. In dit geval zijn deze symbolen dan ook aanwezig als Scatters met een dubbele functie. Vanaf iedere willekeurige positie kun je bij het draaien van 3 Scatter symbolen of meer immers al rekenen op een geldprijs. Daarnaast wordt je bij het behalen van dit minimale aantal Scatters ook voorzien van free spins en kunnen er gratis prijzen gewonnen worden. het aantal free spins dat je bij Ghost Pirates wint is afhankelijk van het aantal winmanieren dat je actief hebt. Minimaal zal je daarom kunnen rekenen op 10 free spins en maximaal kan er op deze video slot gespeeld worden met 25 free spins. Prijzen die je tijdens deze specifieke modus bij Ghost Pirates weet te draaien worden uitbetaald op basis van je laatste inzet en altijd vermenigvuldigt met 3x.

Speel Ghost Pirates gratis
Wil jij gratis Ghost Pirates spelen om te oefenen of zomaar voor je plezier? Kijk dan eens naar het speelscherm op deze pagina en ga direct met een virtueel saldo van € 5000 euro aan de slag. Je kunt op deze manier uitstekend de spelregels leren kennen en dus ook bekend raken met de speelomgeving. Wil je in een later stadium wel voor de winst gaan en daarmee een risico op verlies dragen? Dan kun je uiteraard altijd nog bij een online casino met echt geld gaan spelen om een winst te behalen. Spelregels zijn bij Ghost Pirates bij beiden manieren van spelen hetzelfde, dus zodra je voor geld gaat spelen weet je geheel waar je qua uitvoering aan toe zal zijn.

Inzetlimieten Ghost Pirates slot
Binnen onze review mag een kort stukje uitleg over de inzetlimieten van Ghost Pirates natuurlijk niet ontbreken. Zoals je in de spelbediening al hebt kunnen lezen kun je voor het bepalen van een inzet verschillende knoppen gebruiken. De hoogte van je inzet zal daarbij altijd bepaald worden binnen een vast spectrum aan limieten. Minimaal zal je bij het gebruik van 243 winmanieren bijvoorbeeld spelen met € 0,25 eurocent per draai en maximaal kan er met een bedrag van € 62,50 euro op de rollen van Ghost Pirates gedraaid worden. Het gunstige van deze inzetlimieten is dat de slot hiermee bereikbaar gemaakt is voor iedere speler en voor elk budget. Jij bepaald per draai zelf hoeveel geld je speelt en kunt daarbij bovendien ook gebruik maken van de auto play functie om rollen automatisch rond te laten gaan.