Hook’s Heroes

Dat Netent veel karakteristieke figuren gebruikt bij het ontwerpen van de video slots is duidelijk. Kijk maar eens naar Boom Brothers, Jack and the Beanstalk of Jack Hammer, in al die slots komen figuren voor waarvan als je ze ziet meteen kan zeggen hé dat is een personage uit dat Netent slot. Bij het ontwerpen van Hook’s Heroes heeft Netent opnieuw voor figuren gekozen die karakteristiek zijn voor het slot. Zo is de hoofdpersoon van Hook’s Heroes kapitein haak en zijn er diverse andere personages te vinden in de vorm van piraten, zeemeerminnen en feeën. Met verschillende bonusspellen behoort Hook’s Heroes tot de uitgebreidere spellen die je van Netent spelen kan.

Slot features Hook’s Heroes
Met z’n verschillende features doet het slot Hook’s Heroes een gooi naar de top tien van Netent slots. Sommige zullen zeggen dat Hook’s Heroes niet kan tippen aan slots als Starburst , Twin Spin of Mega Fortune, andere zullen de features van Hook’s Heroes echter geweldig vinden. Het doel is om 3 scattersymbolen op de rollen te krijgen waardoor de free spins feature geactiveerd zal worden. hierbij kan je een keuze maken uit 3 verschillende bonusspellen namelijk:
1) Pirate Feature – Alle winlijnen verdwijnen wat betekent dat iedere combinatie waar dan ook prijs is
2) Mermaid Feature – Iedere win met een Wild wordt met 4 vermenigvuldigd en alle andere winnende combinaties worden verdubbeld.
3) Fairy feature – Meerdere symbolen zullen hierbij door de fee worden veranderd in een Wild.
Naast deze leuke features is zoals je kan zien ook de wild van de partij. Niet alleen bij de speciale feature maar ook bij het basisspel van Hook’s Heroes komt de Wild voor. De wild kan buiten het scattersymbool de waarde van de overige symbolen aannemen.

Netent Touch®
Het is alweer een aantal jaren geleden dat Netent z’n eerste mobiele slot op de markt bracht. Het was Gonzo’s Quest die met de titel van het eerste mobiele Netent slot aan de haal mocht gaan. Nu 6 jaar later en veel mobiele spellen verder is ook Hook’s Heroes in de Touch® versie te spelen bij de mobiele Netent casino’s. Het is namelijk zo dat ieder nieuw slot dat door Net Entertainment op de markt wordt gebracht meteen geschikt is voor de mobiele toestellen zoals iPad, iPhone en noem maar op. Hierbij is het zo dat ondanks zich alles afspeelt op een kleiner toestel de kwaliteit gehandhaafd blijft. Dus of je Hook’s Heroes nu vanaf de laptop speelt of je speelt het in de touch® versie je zal gegarandeerd evenveel beleven.