Retro Groovy 60s

Wist je dat je binnen het assortiment van Netent kunt gaan spelen op een extra retro video slot? Als we namelijk kijken naar de Retro Groovy Sixties slot die in het spelassortiment beschikbaar is zien we dat alles ingericht is op basis van de jaren zestig. Dit wil zeggen dat je felle kleurtjes kunt verwachten en allerlei ontwikkelingen als symbolen die voor die tijd zeker hip waren. Als je gaat spelen op deze Retro Groovy Sixties slot kun je bovendien ook rekenen op allerlei bijpassende animaties, aangevuld met de nodige geluiden. Kijken we naar de kansen op winst die er zijn? Dan zal de rollen indeling van deze slot er zeker voor zorgen dat je alle kansen hebt om een prijs te behalen. Het gemiddelde uitbetalingspercentage van deze slot ligt namelijk op maar liefst 96,5%!

Spelbediening Retro Groovy Sixties
Heb je de Retro Groovy Sixties slot geopend, maar weet je niet zo goed hoe je een inzet moet bepalen? Geeft niets, want wij zullen je alles over de spelbediening vertellen zodat je tijdens het Netent spelen van dit slot niet voor verassingen komt te staan. Bij Retro Groovy Sixties wordt er gebruik gemaakt van variabele winlijnen. Hierdoor zal je om te beginnen het aantal winlijnen moeten kiezen en daarnaast moeten bepalen welke muntwaarde er gespeeld wordt. Vervolgens kun je al direct de maximale inzet van die muntwaarde draaien door op MAX BET te klikken of het inzetniveau handmatig aanpassen. Heb je op de Retro Groovy Sixties slot de inzet geheel zelf tot stand laten komen? Dan kun je handmatig spelen door de ronde draai knop te gebruiken of automatisch door van de auto play feature gebruik te maken.

Ga voor winst op 40 lijnen
Als je wilt gaan spelen voor het winnen van echte prijzen is jouw doel na het plaatsen van een inzet natuurlijk om zoveel mogelijk juiste combinaties te vormen. Een juiste combinatie betekent dat je een bepaald aantal soortgelijke symbolen laat verschijnen op één van de 40 winlijnen die over de rollen van deze slot verdeeld zijn. Hou er daarbij rekening mee dat je een lijn altijd op aaneengesloten rollen moet vullen van links naar rechts althans in het geval van dit slot want Netent heeft ook een aantal andere waaronder ook populaire slots waarbij je ook kunt winnen van rechts naar links. In het geval van Retro Groovy Sixties kunnen er daarbij wel extra functies gebruikt worden, waar we verder in onze review meer over zullen vertellen. Mocht je vooraf of tussentijds willen weten welke specifieke prijzen er gewonnen kunnen worden, dan zal je altijd terecht kunnen in de prijzentabel van Retro Groovy Sixties. Daar staat namelijk exact hoeveel voor je een combinatie van symbolen krijgt als deze van een specifieke soort zijn.

Wild symbolen als vervanger
Op de 40 winlijnen van Retro Groovy Sixties kun je buitenom de thema symbolen ook nog extra functies vinden. Het Wild symbool is hier een goed voorbeeld van, omdat je daarmee losse prijzen kunt winnen en omdat je deze als vervanger kunt gebruiken. Losse prijzen worden met Wild symbolen behaald door minimaal 3 van deze 60’s symbolen te draaien op een winlijn. Wil je het symbool gebruiken als vervanger? Dan kan dat als tussenliggend symbool of door deze aan een winnende combinatie toe te voegen. Goed om te weten is bovendien dat je de Wild van Retro Groovy Sixties ook op elkaar kunt draaien als een Stacked Wild. Op deze manier is het dus heel goed mogelijk dat er tijdens een draai meerdere lijnen tot uitbetaling over zullen gaan.

Scatters voor prijzen en 5 free spins
Net als de Wilds die op de rollen van Retro Groovy Sixties kunnen verschijnen hebben ook de Scatters een toegevoegde waarde gekregen. Met de Scatter symbolen van deze slot kun je een verdubbeling van je inzet winnen als je minimaal 3 van deze symbolen draait. Deze moeten geen winlijn volgen en kunnen deze uitbetaling dus willekeurig genereren. Daarnaast kun je als speler erop rekenen dat je bij het draaien van 3 Scatters bij Retro Groovy Sixties ook nog eens 5 free spins krijgt om te spelen. Hiermee kunnen verschillende gratis prijzen behaald worden op basis van de eerder geplaatste inzet. Bovendien worden alle prijzen die je tijdens de free spins behaald altijd verdubbeld uitbetaald. Genoeg kansen dus om gratis prijzen te winnen, die ook nog eens hoger op kunnen lopen bij deze Retro Groovy Sixties slot.