Starburst

Op het spel zal je zoals je weet over een aantal wed lijnen beschikken zoals ook bij andere spellen van de aanbieder het geval is. Bij het spel Starburst zullen dit er 10 zijn die je door de pijltjestoetsen links onderin nog zal kunnen aanpassen. Dit is mooi meegenomen want met hoe minder win lijnen je speelt hoe lager je inzet zal zijn. Wel is het zo dat je met minder win lijnen op het spel ook minder kansen zal hebben om prijzen te winnen op het spel. Je zal op Starburst net als bij Twin Spin te maken krijgen met 5 rollen waar de win lijnen over verdeeld zullen zitten. De win lijnen zullen zowel van links naar rechts als andersom uitbetalen wat voor meer prijzen zal zorgen. Ook heb je de mogelijkheid om een inzet te doen wat vanzelfsprekend is. Dit zal met een aantal van 10 win lijnen minimaal 10 cent per druk. Hier zal je geen zoden mee aan de dijk leggen en daardoor kan je kiezen om de coin value omhoog te zetten of met een hoger level te spelen. De coin value word namelijk vermenigvuldigd met het aantal win lijnen op Starburst en daarna ook nog eens met het level welke je aan zal treffen op het slot. De maximale inzet die je kan doen op het spel is een bedrag van 100 euro per druk.

Hoe werkt Starburst
Op het spel zal je te maken krijgen met een heel speciaal wild symbool welke namelijk de volledige rol in beslag kan nemen op rol 3. Als je het symbool op Starburst tegenkomt van de ster op rol 3 zal deze worden geactiveerd. Wanneer deze op rol 2 of 4 zal komen dan heb je niet de mogelijkheid om de speciale feature te activeren op Starburst. Wanneer deze op rol 3 zal verschijnen dan zal er een re-spin volgen en heb je de mogelijkheid om nog een wild op rol 2 of 4 te krijgen. Is dat het geval dan zal dezen nogmaals de hele rol in beslag nemen en nog een re-spin doen. Dit kan je net zo vaak doen tot rol 2, 3 en 4 helemaal vol zitten met wild symbolen. Wanneer je een wild symbool op rol 2 of 4 krijgt dan zal deze net als bij Gonzo’s Quest gewoon als een vervangend symbool werken om zodoende meer prijzen voor je te verzamelen op Starburst

Touch®
Omdat Netent spelen op steeds meer manier wordt mogelijk gemaakt kan het spelen op mobiel natuurlijk niet uitblijven. Dit is een mogelijkheid die je hebt wanneer je op je smartphone speelt. Je zal precies hetzelfde spel spelen alleen zal alles dan compatible zijn gemaakt voor het mobiele platform. Netent touch® is volledig toegankelijk en zal je ook op de mobiele sites van de Netent casino’s aantreffen. Starburst is dus een van de spellen die is uitgebracht op dit platform. Ook heb je de mogelijkheid om andere populaire slots hier te vinden. Bij de spellen op mobiel zoals Starburst zal je in een apart menu al de aanpassingen op het spel kunnen doen zoals het geluid en dergelijke. Je zal dus ook op de mobiele spellen het optimale eruit kunnen halen en dat is wat je als Netent speler ook wil bereiken. Voor ons is Starburst daar in ieder geval de geschikte opstap voor omdat hier veel elementen in terug komen die makkelijk te begrijpen zijn. Ook heb je in Starburst een uitbetalingstabel waar je nog informatie uit kan halen over het spel en de prijzen die er te winnen zijn op het online spel van Netent.