Wild Bazaar

Met de zeer bijzondere Wild Bazaar gokkast kun je je mee laten slepen naar een hele andere wereld. Bij het openen van het spel kom je terecht op een Arabische markt en daar begint het hele verhaal. Op de rollen van het spel zal je allerlei symbolen tegenkomen die geheel in het thema passen. Hierdoor is het spelen van Wild Bazaar alles behalve saai. Op de voor- en achtergrond van het spel zal je alles terugvinden in de stijl van de Arabische markt en ook de geluidseffecten zorgen voor enige spanning in het spel. Tijdens het spelen van Wild Bazaar kun je er altijd vanuit gaan dat er gespeeld wordt op basis van een RNG (Random Number Generator). Dit houdt in dat alle winsten willekeurig behaald worden en dat niemand jouw kans op winst af kan nemen. Onderaan de 5 rollen van het spel vindt je een minimaal aantal knoppen terug waardoor het spelen van het spel voor iedereen eenvoudig wordt gemaakt. Of je nu een beginnende of ervaren speler bent, Wild Bazaar is voor iedereen toegankelijk.

Spelbediening Wild Bazaar slot
De Wild Bazaar gokkast is vrijwel voor elke speler eenvoudig te bedienen. Het maakt dus niet uit of je nog maar pas begint met spelen of dat je al jaren ervaring hebt. Net als bij alle andere Netent slots kan je de rollen van het spel eenvoudig laten draaien door op de roze knop te klikken. Wanneer je daar op klikt zullen de rollen van het spel draaien en zal je op die manier een combinatie kunnen draaien. Onderaan de rollen heb je twee knoppen waar je je inzet mee kunt bepalen. Je kunt je inzet verlagen maar ook verhogen. Kies je er voor om je inzet per draai af te wisselen, dan kun je dit uiteraard handmatig blijven doen. Wil je liever elke draai met een lage of hoge inzet spelen, dan kun je er ook voor kiezen om met een vaste inzet te spelen en de rollen automatisch te laten draaien.

Spelen op 26 winlijnen
Als je Wild Bazaar van Netent spelen  gaat dan zal je de beschikking hebben over 5 rollen. Op deze 5 rollen vind je maar liefst 20 symbolen terug waar jij als speler zoveel mogelijk winsten mee moet behalen. Je hebt dus 4 symbolen per rol en hiermee zal je combinaties moeten gaan maken voor het behalen van een winst. Een combinatie moet altijd bestaan uit soortgelijke symbolen, hij mag niet onderbroken worden door een symbool van een andere soort. Hoe meer symbolen je van dezelfde soort weet te draaien in een combinatie, hoe hoger de winst uiteindelijk zal zijn bij Wild Bazaar. Uiteraard speelt de waarde van je inzet ook een rol. Zet je een lage inzet in per draai, dan zal de behaalde winst ook lager vallen. Neem je het risico door met een hoge inzet de rollen te laten draaien, dan zal je een hogere winst kunnen behalen als je een combinatie hebt gedraaid. Belangrijk om mee te geven is dat je bij Wild Bazaar maar liefst 26 winlijnen terugvindt om winsten mee binnen te slepen. Het fijne aan deze gokkast is dat je op meerdere winlijnen tegelijkertijd een winst kunt behalen. In dat geval worden alle winsten bij elkaar opgeteld. Op deze manier kun je dus een hoge winst behalen. Wil je weten welke prijzen je precies kunt behalen op de Wild Bazaar gokkast? Klik dan in de prijzentabel. Hier vindt je een overzicht terug waarin precies staat beschreven welke combinaties welke prijs op kan leveren.

Wild symbolen voor meer winstkansen
Om het spelen van Wild Bazaar voor jou als speler zo spannend mogelijk te maken zijn er bijzondere symbolen toegevoegd. Een van deze symbolen is de Wild. De Wild symbool kun je herkennen aan de schatkist. De schatkisten komen voor in 4 verschillende kleuren, met allemaal een andere functie. De Wild symbolen kunnen jou een bonus opleveren, afhankelijk van de kleur die je gedraaid hebt. Om een bonus te kunnen ontvangen zal je minimaal 3 schatkisten moeten draaien van dezelfde kleur. Bij 3 schatkisten zal je bij Wild Bazaar 3 bonus spins ontvangen en als je er 5 weet te draaien zullen dit 5 bonus spins zijn. Het is dus altijd zo dat het aantal bonusspins gelijk staat aan de combinatie die je gedraaid hebt. Heb je minimaal 3 rode schatkisten weten te draaien op een winlijn? Dan ontvang je de Stacked Wild bonus. Dit betekend dat de Wild een symbool van een andere soort kan vervangen en deze zal bij elkaar opgeteld verschijnen op de rollen van Wild Bazaar. Hierdoor wordt jouw winstkans verhoogd. Met een groene schatkist heb je te maken met de Colossal Wild bonus. Als je deze op je rollen te zien krijgt dan zal er een mega Wild symbool in beeld komen. Deze Wild kan verschijnen in een maximum van 2×2 symboolposities. Ook hiermee loopt de kans op winst hoog op want je kunt er namelijk meerdere winlijnen tegelijkertijd mee completeren. De Linked Wild bonus krijg je in beeld wanneer je de roze schatkisten op de rollen weet te draaien. Het leuke aan deze Wild bonus is dat je meerdere Wilds op de rollen kan draaien. Deze Wilds kunnen ook weer als een vervanger voor andere symbolen dienen waardoor je makkelijker een winst kunt behalen op de rollen van Wild Bazaar. De laatste Wild bonus die je kunt ontvangen die de X2 Wild bonus. Wat deze blauwe schatkisten zo bijzonder maakt is dat de winst met een vermenigvuldiger van x2 uit kan worden gekeerd aan je tegoed.

Speel Wild Bazaar gratis
Wil je ook proberen om zoveel mogelijk winsten te draaien op de Wild Bazaar gokkast maar wil je niet direct voor echt geld aan de slag? Geen probleem! Je kunt er namelijk voor kiezen om eerst gratis het spel te oefenen. Je speelt dan met een virtueel speeltegoed en ook heb je geen account nodig om een gokje te wagen. Uiteraard kun je dan geen echte winsten in de wacht slepen maar je voordeel is dat je geen risico loopt om geld te verliezen. Door ervoor te kiezen om het spel eerst gratis te spelen kun je het spel goed onder de knie krijgen en kun je jezelf voorbereiden als je later eventueel wel voor echt geld wilt gaan spelen.

Inzetlimieten Wild Bazaar slot
Heb je het spel helemaal onder de knie en weet je precies hoe je de rollen moet laten draaien om het tot een winst te schoppen? Dan kun je ervoor kiezen om Wild Bazaar voor echt geld te spelen. Als je hiervoor kiest maak je het spel uiteraard nog een stuk spannender omdat er dan echt geld aan te pas komt. Om voor echt geld te kunnen spelen zal je jezelf eerst moeten registreren als nieuwe speler. Nadat je dit hebt gedaan kun je in je account een bedrag storten. Hiervoor zijn er verschillende betaalopties beschikbaar, waaronder iDeal. Weet wel dat je altijd te maken hebt met inzetlimieten. Bij Wild Bazaar is dit per draai minimaal €0,20 eurocent. Wil je meer spanning, dan kun je met hoge inzetten spelen. Het maximale bedrag dat je kunt inzetten per draai is maar liefst €400. Tijdens het spelen kun je altijd je inzet aanpassen.